Top 5 anti-adblock WordPress plug-ins

Top 5 anti-adblock WordPress plug-ins

Waarom anti-adblock WordPress-plug-ins gebruiken?

Mensen haten geen slechte advertenties, ze haten slechte advertenties. Het is een feit dat mensen meer van gratis inhoud houden dan van advertenties. Het idee van gratis toegang tot informatie zal verdwijnen als adblockers niet worden verslagen.

Er zijn nu wereldwijd 615 miljoen apparaten die adblockers gebruiken. Het gebruik van Adblock groeide in 2016 wereldwijd met 30%.

Dus wat kunt u doen als de meeste van uw bloglezers en bezoekers daadwerkelijk een soort adblocker gebruiken? Voor uw gemak hebben we een lijst gemaakt met de beste anti-adblock WordPress-plug-ins die u kunnen helpen voorkomen dat adblock uw online advertentieactiviteiten schaadt.

1) Eenvoudige advertentieblokkering

Met deze anti-adblock-plug-in kunt u uw eigen tekst instellen voor het meldingsbericht en de titel van de adblock-melding. U kunt de pagina’s kiezen waar het bericht moet verschijnen en u kunt ook een plaknotitie tonen om de bezoeker te ergeren en hem/haar uw website op de witte lijst te zetten.

U kunt kiezen voor ‘Strikte modus’ om uw website te verbergen totdat de gebruiker adblocker uitschakelt en uw website op de witte lijst staat. Deze optie maakt uw WordPress-website volledig onbeschikbaar totdat adblockers niet worden gedetecteerd. U kunt de ‘eenvoudige advertentieblokkering’ ook uitschakelen voor bepaalde pagina’s als er geen advertenties op die pagina’s staan.

Simple Adblock Notice wordt geleverd met een zeer eenvoudige gratis versie. In de gratis versie kunt u alleen instellen hoe vaak de melding wordt weergegeven. Om enkele andere functies in te schakelen, moet u de Pro-versie upgraden, die $ 5 kost.

2) Melding van advertentieblokkering

Deze plug-in tegen adblockers helpt je om je publiek beleefd te overtuigen om adblocker uit te schakelen wanneer ze door je site gaan. Deze plug-in detecteert of de gebruiker enige vorm van adblocker gebruikt. Als ze gebruiken, kunt u een gericht bericht aan hen weergeven.

U kunt het bericht aanpassen. U kunt de pop-ups aanpassen door meerdere sjablonen, kleuren, animaties, pakkende lijnen, effecten enz. te kiezen. U kunt aangepaste CSS schrijven om berichten overtuigender te maken. U kunt ook op een bepaald tijdstip tijdens het bezoek van uw bezoeker een pop-up versturen. U kunt zelf bepalen wanneer het juiste moment is om uw bericht te laten verschijnen.

U kunt de prestaties van Adblocker Notify ook volgen via de statistieken van plug-ins met betrekking tot de impact die de adblockers op uw site hebben.

3) Adzsafe

Met deze plug-in tegen adblocking krijgt u volledige controle over uw advertenties en krijgt u een vergoeding die u verdient. Het ondersteunt uw advertenties om te laden en veilig te bekijken in de browser van de gebruiker waarop ad blocker is geïnstalleerd.

Adzsafe heeft u niet nodig om uw advertentienetwerk te wijzigen. U kunt de service gebruiken met uw oorspronkelijke advertentieprovider. Hoewel u niet genoeg bezoekers op uw website heeft, kunt u de service gebruiken. Het heeft geen minimale verkeerseis. Naast deze voordelen wil het niet dat u advertentie-inkomsten deelt zoals andere oplossingen voor het blokkeren van advertenties vereisen.

Het wordt geleverd met een gratis proefperiode van 15 dagen. Het enige dat u hoeft te doen, is u met eenvoudige stappen aan te melden. Het helpt u te voorkomen dat adblocker uw advertenties verstoort en uw online advertentie-inkomsten schaadt.

4) Blokkeer adblock

Deze plug-in helpt u om verloren inkomsten van uw website terug te winnen. Het is gemakkelijk te gebruiken en in te stellen.

U kunt uw bericht aanpassen. U kunt de manier kiezen om het te tonen. Er zijn drie manieren om het te tonen: plakbalk, volledig scherm en pop-up. In de versie op volledig scherm staat u de gebruiker niet toe de inhoud van uw website te zien totdat de adblocker is uitgeschakeld.

Block Adblock is er in twee modi, Block-modus en Nag-modus. In de blokkeermodus houdt het adblockers volledig buiten totdat ze uw website op de witte lijst zetten.

In de Nag-modus stoort het gebruikers slechts één keer door ze te vragen uw website op de witte lijst te zetten. Als ze adblocker niet uitschakelen, kunnen ze toch komen. Het blokkeringsscherm zal tijdens die sessie niet meer verschijnen. Het kan verschijnen tijdens latere sessies als de gebruiker een ander browsertabblad gebruikt of een andere browser gebruikt.

5) Detector voor advertentieblokkering

Deze plug-in tegen adblockers geeft je shortcodes die je kunt gebruiken om te communiceren met je gebruikers die adblockers gebruiken. U kunt alternatieve inhoud aan uw bezoekers laten zien wanneer ze adblocker hebben ingeschakeld.

Je kunt ze een aangepast bericht laten zien. Uw bezoekers kunnen uw website-inhoud alleen zien als ze adblocker op hun apparaten uitschakelen.

Detector voor advertentieblokkering bepaalt welke gebruiker wordt weergegeven. Het kan alle belangrijke extensies voor het blokkeren van advertenties in alle belangrijke webbrowsers detecteren. Op basis van adblock-detectieresultaten, past het eenvoudig het uiterlijk van uw site aan door JS-code of CSS-code uit te voeren.

Bron: Charles Smith

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie