Top 5 beste Android-apps van augustus

Top 5 beste Android-apps van augustus

Vanwege het enorme potentieel in open source Google OS zijn er elke dag een heleboel applicaties die vrijkomen. Het is moeilijk om de beste Android-apps uit deze repository te kiezen. Augustus was een zeer productieve maand op het gebied van Android-apps, aangezien veel populaire ontwikkelaars verschillende applicaties hebben uitgebracht. Hieronder vindt u de ultieme lijst met beste Android-apps op basis van mijn eigen ervaring. Onthoud dat het moeilijk is om de lijst met beste Android-apps te presenteren, omdat dit zowel afhangt van het individu als van de functionaliteit die deze applicaties te bieden hebben.

#1 Torrents-client voor Android: Met Transdroid-apps kunt u eenvoudig torrents beheren en op uw Android-telefoons uitvoeren. U kunt ook op afstand torrents downloaden. Torrents zijn populair onder mensen om de nieuwste nummers, muziek, applicaties enz. te downloaden. De Transdroid-app voor Android kan torrents beheren via RSS, URL’s. Dit is een van de beste Android-app voor augustus 2010.

#2 Universele 1-klik root: Universal 1-klik root laat je Android-smartphone rooten met een paar simpele klikken. Het rooten van je Android-smartphone is uiterst belangrijk omdat het je tientallen ongebruikte functionaliteiten biedt. Bovendien kunt u ook verschillende Android-apps proberen die niet specifiek voor uw Android-telefoons zijn gemaakt. Universele root-app voor Android met één klik geeft je root-toegang tot tientallen Android-telefoons.

#3 PowerBoot Android-app: met de PowerBoot-app kun je het herstarten van je Android-telefoon plannen met een bepaald tijdsinterval. Meestal herstarten we het Windows-systeem als we vinden dat het systeem traag is of niet meer werkt zoals het was. Hetzelfde kan ook met uw Android-telefoon gebeuren, met powerboot kunt u dit doen met slechts een paar simpele klikken. Momenteel wordt terugkerend opnieuw opstarten niet ondersteund, maar ik hoop het in de volgende versie te zien.

#4 Pocket agent-app: Pocket agent-app voor Android is een van de handigste Android-apps als je bezig bent of aan het rijden bent. Vergelijkbaar met automatische reactie in Gmail of een andere populaire e-mailservice, stuurt het automatische sms-berichten naar de beller terwijl u in de auto rijdt of bezig bent. Dit is erg handig als u in een auto rijdt of ergens mee bezig bent.

#5 niet-ingetrokken app: niet-ingetrokken aanbiedingen 1 klik root naar Android-smartphones (alleen HTC-modellen). Het rooten van je Android-smartphone is uiterst belangrijk om de controle over je telefoon te krijgen. Onlangs is niet-ingetrokken 3.2 uitgebracht, dat rooten naar meer telefoons mogelijk maakt (momenteel staat deze versie in de wacht vanwege een onbekende bug voor Evo-gebruikers).

Bron: Ricky Shah

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie