Top 5 FPS-games voor Android van 2016

Top 5 FPS-games voor Android van 2016

Modern gevecht 5: black-out

Modern Combat 5: Blackout staat bovenaan de lijst van top FPS-games van 2016. Hoewel het in 2014 werd uitgebracht, heeft het zijn positie sindsdien behouden. In de eerste missie van het spel wordt de prachtige stad, Venetië, getoond onder een terroristische aanval en, zoals altijd, is een Amerikaanse marinier, Caydon Phoenix, naar voren gekomen om de wereld te redden.

De game verdient eigenlijk zijn positie in de lijst vanwege zijn geweldige verhaallijn, de held heeft een samenzwering onthuld, waarbij Gilman, ‘s werelds grootste particuliere beveiligingscontactgever, en uitstekende graphics met alle kleine details onder water en camerabewegingen wanneer de held voert een stunt uit. Het spel heeft verschillende missies. Soms merk je dat je iemand redt en soms vernietig je de vernietigende plannen van terroristen. De gameplay is behoorlijk verslavend en je stopt pas als je elke laatste terrorist op aarde hebt vermoord.

Dode trigger 2

Een andere game in de lijst met top FPS-games is Dead Trigger 2, die veel plezier geeft aan de gekke mensen voor wie het doden van zombies de beste time pass-activiteit is. Superleuke gameplay en ongeëvenaarde graphics zorgen ervoor dat je verliefd wordt op deze game. De verhaallijn is dat: meer dan de helft van de wereldbevolking is besmet met een ongeneeslijke ziekte en de wereld tot een levende hel heeft gemaakt voor degenen die hebben kunnen overleven, maar de strijd om te overleven gaat door totdat alle ondoden echt dood zijn .

De game geeft je volop keuze bij het kiezen van het moordgereedschap, van een eenvoudige moersleutel tot de zware wapens die je aan het einde van de missie kunt kopen met het geld dat tijdens de missie wordt verzameld of deze wapens kunnen ook met het echte geld worden gekocht als je niet kunt wachten om zombies uit elkaar te scheuren met de grote wapens.

Hertenjager 2016

Nog een geweldig First Person Shooting-spel waarvan de verbluffende, realistische graphics je het gevoel geven dat een echt roofdier op je springt. In tegenstelling tot de naam van het spel, kun je niet alleen op herten jagen, maar ook op ‘s werelds meest gemene dieren op de plaatsen, die schijnbaar nog nooit eerder door een mens zijn bezocht. Je wordt bevoorraad door een dubbelloops jachtgeweer dat het doden van dieren leuker maakt.

Velden van strijd

Fields Of Battle is een van de beste strategiespellen die ik ooit ben tegengekomen. Het is eigenlijk een paintball-schietspel met tientallen wapens en locaties.

Je moet echt stiekem zijn om te overleven op het slagveld. Je wordt uitgeschakeld door een enkel schot, waardoor je elke stap met grote zorg neemt. Deze game heeft een lean links / rechts-functie rond de hoeken. Veldvaardigheden kunnen worden verbeterd door in de oefenmodus te spelen. Het spel wordt leuker als je het in multiplayer speelt, waar je je eigen team kunt bouwen met je vrienden. Het speelt als een consolegame.

Zombie Gunship

Nog een spel voor degenen die vijandschap voelen met de zombies en opnieuw worden beleefd door de ondoden te doden. Deze game komt met kristalheldere graphics met gedetailleerde reflecties, schaduwen en explosies. In tegenstelling tot andere zombiespellen loop je niet het risico gebeten te worden door een zombie, omdat je in de lucht zit in de AC-130 die is uitgerust met een 25 mm Gatling-kanon, een 40 mm Bofors automatisch kanon en een 105 mm Houwitser-kanon. Het enige wat je hoeft te doen is de onaardse wezens richten en doden.

Bron: Ehsan Mahmood

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie