Top 5 gratis sms-managers voor Android

Top 5 gratis sms-managers voor Android

Softwaretoepassingen, afgekort tot Apps, hebben ertoe bijgedragen dat een smartphonegebruiker beter kan multitasken. Het biedt alles binnen handbereik. Er zijn echter een paar toepassingen die niets nieuws introduceren; ze verbeteren bestaande functies.

Sms’en of sms’en bestaat al eeuwen voordat Android zijn ogen opende voor de wereld. Met een sms kun je complexe berichten in zo min mogelijk woorden overbrengen. Een paar apps die zijn ontworpen voor Android, hebben de traditionele sms-functie vernieuwd. Hiermee kunt u sms’en op uw apparaat organiseren, back-up, regelmatige inboxopruimingen en blokkerings- en beveiligingsfuncties bieden. Er zijn gratis en betaalde sms-manager-apps voor Android. We hebben 5 gratis sms-managers voor Android besproken.

1. SMS Back-up n2 Manager:

De naam geeft u een hint van de primaire functie die het biedt. Hiermee kunt u een back-up maken van tekstberichten en deze herstellen. Wanneer u de applicatie downloadt en installeert op uw apparaat, wordt er een back-upbestand gemaakt op uw SD-kaart. Alle sms-berichten worden van uw telefoon naar dit back-upbestand overgebracht, waardoor er enorm veel telefoongeheugen wordt vrijgemaakt. Het maakt een back-up van alles; u kunt verwijderen wat u niet wilt. De andere opvallende kenmerken zijn de mogelijkheid om tegen een lage snelheid internationale berichten te verzenden, chatweergave in bubbelstijl en meertalige ondersteuning.

2. Poort-sms:

Gate SMS is een andere gratis sms-manager voor Android-apparaten die kan worden gedownload in de Google Play Store. Dit is een app die u kunt gebruiken als uw provider ongewoon hoge sms-tarieven in rekening brengt. Het biedt ondersteuning voor internetgateways en helpt u te besparen op elk sms-bericht dat u verzendt. Het identificeert automatisch de operator, herinnert gebruikers aan ongelezen berichten en stelt u in staat een berichtringtone naar keuze in te stellen met verschillende trillingsniveaus. Het enige nadeel is dat deze gratis sms-beheer-app voor Android veel advertenties weergeeft die niet aanwezig zijn in de premium-versie.

3. SMS-bewaker:

Het is vervelend om gebombardeerd te worden met ongewenste berichten van onbekende personen. SMS Guard valt op door zijn blokkeerfunctie. U hoeft alleen het nummer toe te voegen aan de lijst Weigeren. Daarna worden alle berichten van dat nummer automatisch verwijderd naar de junkbox of verwijderd zonder notificaties. Niet alle SMS-beheerapplicaties zijn compatibel met oudere versies van Android. SMS Guard ondersteunt Android-versies 1.6 en hoger.

4. SMS-beheerder:

Wat zou je willen dat er een manier was om privé- en persoonlijke berichten te verbergen voor nieuwsgierige blikken! Gelukkig is er een in de vorm van SMS Manager. Hiermee kunt u sms-berichten van de Android-inbox naar de inbox van de toepassing verplaatsen. De wachtwoordbeveiligingsfunctie maakt het gemakkelijk om persoonlijke sms-berichten voor anderen te verbergen. Een andere goede functie is de mogelijkheid om meldingen voor inkomende en uitgaande sms-berichten in en uit te schakelen.

5. Automatisch sms-opschonen / verwijderen

Als je inbox vol zit met rommel en je telefoongeheugen opvreet, is het tijd voor een opruiming. We hebben het niet over het verwijderen van losse berichten. Met deze beste gratis Android SMS-manager kun je meerdere berichten tegelijk opschonen. De gebruiker moet de twee data invoeren waartussen hij wil dat de berichten worden verwijderd. U hoeft zich geen zorgen te maken, aangezien verwijderde berichten later kunnen worden hersteld.

Bron: Shalini Mittal

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie