Top 5 Joomla SEO-extensies

Top 5 Joomla SEO-extensies

Joomla is ongetwijfeld een bekroond en zeer gewaardeerd gratis en open-source Content Management Systeem of CMS, dat tal van extensies heeft om te gebruiken. Meer dan 20 miljoen websites zijn gebaseerd op dit CMS vanwege het SEO-vriendelijke karakter en uitstekende eigenschappen.

SEO of Search Engine Optimization is een verzameling technieken die worden gebruikt om de ranking van een website te verhogen. Extensies aangeboden door Joomla zijn een van de gemakkelijkste manieren om een SEO-vriendelijke site te ontwerpen en te ontwikkelen. Hier is een lijst met top 5 Joomla SEO-extensies die u zou moeten proberen om hoger te scoren in Google of een andere zoekmachine.

Xmap: Zonder enige twijfel heeft een website die een sitemap bevat een hogere positie dan welke andere site dan ook bij verschillende zoekmachines. Xmap, een bekende Joomla-extensie, helpt u om automatisch een sitemap te genereren op basis van het menu van uw site. Deze extensie is een must voor bijna elke website-eigenaar die de positie van zijn website wil verhogen, omdat het een ideale optie is voor sites met veel verkeer.

Slimme SEO: Een andere belangrijke Joomla SEO-extensie, die geliefd is bij miljoenen ontwikkelaars, is Smart SEO. Het is speciaal ontworpen voor de nieuw ontwikkelde sites of voor de sites die net beginnen met het optimalisatieproces. Het biedt een breed scala aan functionaliteiten en geeft u de resultaten die uw verwachtingen overtreffen.

Joomla SEF: Het is een belangrijke extensie die helpt bij het bouwen van SEO-vriendelijke URL’s voor uw website. Het is een must voor elke persoon die een website heeft op basis van dit bekroonde CMS. Het is absoluut gratis te downloaden en heeft tal van functies te bieden, die uw ontwikkel- en optimalisatieproces eigenlijk eenvoudig voor u maken.

SEO Simpel: Het staat algemeen bekend om zijn functie om een gedeelte van de begintekst om te zetten in een metabeschrijving, wat u veel tijd bespaart. Het wordt sterk aanbevolen en wordt vooral gebruikt door de talloze ontwikkelaars over de hele wereld.

SH404SEF: Het is een van de meest populaire en sterk aanbevolen SEO-extensies, die moeilijk te onthouden is, maar de mogelijkheid heeft om alle Joomla-versies te ondersteunen. Het wordt speciaal gebruikt voor het herschrijven van de URL’s om ze in een gebruiksvriendelijk formaat te maken, dat ook gemakkelijk te lezen is door de mens of webspiders. De bloggers of bedrijven gebruiken het meestal. Bovendien kunnen gebruikers het sociale delen van hun site volgen, wat helpt om te bepalen hoe hun site wordt gerangschikt.

Bron: Gunjan Singh

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie