Top 5 mobiele applicatie-ontwikkelingstools trending in 2017

Top 5 mobiele applicatie-ontwikkelingstools trending in 2017

Dit is een onmiskenbaar feit dat de huidige ontwikkelingssector voor mobiele apps in een snel tempo groeit. Daarnaast ontwikkelen zich verschillende tools voor applicatie-ontwikkeling. Applicatieontwikkelaars zoeken altijd naar dergelijke tools die hen zouden helpen om feature-rijke apps op de meest efficiënte manier te ontwikkelen. Hier is een lijst van enkele robuuste en zeer functionele tools voor het ontwikkelen van mobiele applicaties die de industrie domineren.

#1 Xamarin

Met de tijd wordt deze tool enorm populair in de recente strevende app-ontwikkelingsindustrie. Noem elk platform Android, iOS, Windows – met de hulp van Xamarin kunnen ontwikkelaars moeiteloos mobiele apps bedenken op elk platform, gewoon met behulp van een eenvoudige gedeelde C#-codebase. Hier zijn enkele van de aantrekkelijke functies die Xamarin extreem populair maken onder de ontwikkelaars.

 • Biedt een eigen tool voor interface-ontwikkeling
 • U kunt de apps op meerdere apparaten testen met behulp van de uitstekende cloudservice van Xamarin
 • Biedt native API-toegang
 • Vermelde backend-integratie
 • Interfaces voor het delen van codes

#2 PhoneGap

Een andere populaire tool die populair is op de markt, is PhoneGap. Afgezien van reguliere ontwikkelplatforms voor mobiele apps zoals Android en iOS, zou je met PhoneGap ook applicaties voor het Palm-platform en Symbian kunnen ontwikkelen. Hier zijn enkele van de opmerkelijke eigenschappen en functionaliteiten waarvoor de meeste ontwikkelaars PhoneGap bij voorkeur gebruiken als hun applicatie-ontwikkelingstool.

 • Het is een open-source framework
 • Het is gratis beschikbaar
 • Het is ongelooflijk eenvoudig om applicaties te ontwikkelen met JavaScript en standaard HTML

#3 Appcelerator

In de huidige technisch onderlegde zakelijke markt, dankzij de vele handige functies, neemt de populariteit van Appcelerator in de markt toe. Doorloop de onderstaande functies om de zakelijke voordelen van het gebruik van Appcelerator te begrijpen.

 • Uiterst handig om apps te ontwikkelen voor HTML5, Blackberry en platformonafhankelijke apps, afgezien van reguliere iOS en Android
 • Eenvoudig te ontwikkelen applicaties met realtime mobiele analyses met een enkele codebasis van JavaScript
 • In staat om op hardware gebaseerde app te ontwikkelen
 • U kunt gegevens opslaan in de cloud of op het apparaat
 • Makkelijk een prototype bedenken

#4 Sencha

De nieuw uitgebrachte versie van Sencha is Ext. JS. Deze versie is booming in de markt, aangezien het maken van applicaties in HTML5 opmerkelijk eenvoudig is voor de ontwikkelaars die deze app-ontwikkelingstool gebruiken. Interessanter is dat u het gedoe van het bedenken van platformonafhankelijke applicatie-ontwikkeling kunt vermijden met behulp van de nieuwste versie van Sencha.

#5 iFactr

Bezorgd over een snelle app-levering? Met de efficiënte hulp van iFactr kunt u dit probleem eenvoudig oplossen. Volgens de iFactr is deze tool zo gebruiksvriendelijk en zo effectief en soepel dat de app-ontwikkelaars al na twee tot drie trainingsdagen met hun respectievelijke ontwikkelingsproces kunnen beginnen. Als u snel feedback wilt, kunt u vertrouwen op deze applicatie-ontwikkelingstool, omdat u binnen een zeer korte tijd met een prototype met veel functies komt. Het aantrekkelijkere feit van iFactr is dat het Xamarin gebruikt om Android- en iOS-applicaties te ontwikkelen. Afgezien daarvan ondersteunt de oplossing ook PhoneGap.

Met behulp van deze bovengenoemde applicatie-ontwikkelingstools kunt u de last van app-ontwikkelaars tot op zekere hoogte verminderen.

Bron: Rob Stephen

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie