Top 5 redenen om WordPress te gebruiken

Top 5 redenen om WordPress te gebruiken

Individuen die net beginnen in de wereld van internetmarketing, zullen in het begin misschien wat overweldigend vinden. Er zijn zoveel verschillende keuzes die ze moeten maken en als ze niet oppassen, kunnen ze weken of zelfs maanden besteden aan lezen en leren zonder enige actie te ondernemen. De belangrijkste stap naar succes in internetmarketing is het nemen van die eerste stap. Het eerste wat mensen kunnen doen, is beslissen welk type content management systeem (CMS) ze gaan gebruiken. Een CMS is een systeem waarmee gebruikers op een gebruiksvriendelijke manier een grote verscheidenheid aan inhoud kunnen beheren.

De overgrote meerderheid van de sites op internet gebruiken tegenwoordig een soort contentmanagementsysteem omdat ze zo eenvoudig in te stellen en uiterst aanpasbaar zijn. De meest populaire opties zijn WordPress, Movable Type, Drupal, Custom CMS en Blogger/Blog Spot. Elk van deze tools heeft zijn eigen set loyale gebruikers, maar de meeste mensen zijn het erover eens dat WordPress de ideale optie is voor bijna elk type site. Mensen die net beginnen en nog geen cent hebben verdiend, en mensen die het al jaren doen en miljoenen dollars verdienen, gebruiken het.

De top 5 redenen om WordPress te gebruiken zijn:

1. WordPress is gratis te gebruiken – WordPress is een open source-software die volledig gratis te gebruiken is. Veel van de andere opties kunnen voor een beperkte tijd gratis zijn, of gratis te gebruiken met beperkte functies, maar niet helemaal gratis. WordPress daarentegen is voor altijd gratis te gebruiken en er zijn geen beperkingen aan de functies die u kunt gebruiken of op het aantal sites waarop u het kunt gebruiken.

2. Het vinden van WordPress-hosting is uiterst eenvoudig – Een website maken met WordPress is zo eenvoudig omdat bijna alle webhostingbedrijven de technologieën ondersteunen die nodig zijn om WordPress te gebruiken. Veel bedrijven hebben zelfs specifieke WordPress-hostingopties beschikbaar waarmee de WordPress-software automatisch met slechts één klik kan worden geïnstalleerd. Dit betekent dat het mogelijk is om een ​​site binnen enkele minuten na aanmelding voor sommige hostingpakketten in de lucht te hebben.

3. Er zijn duizenden WordPress-plug-ins – Een plug-in is een klein stukje software dat is geschreven om de functies van een ander stuk software uit te breiden. WordPress is een open source contentmanagementsysteem, wat betekent dat andere programmeurs de code kunnen zien en plug-ins kunnen schrijven om WordPress er precies zo uit te laten zien en te laten werken als ze willen. Duizenden van deze plug-ins zijn gratis beschikbaar, zodat website-eigenaren werkelijk unieke sites kunnen maken met alle geweldige functies die tegenwoordig op internet beschikbaar zijn.

4. Google houdt van WordPress – Iedereen die geld wil verdienen op internet, zal snel ontdekken dat een van de beste manieren om bezoekers naar hun site te krijgen via Google is. Het WordPress-systeem is ontworpen met de zoekalgoritmen van Google in gedachten. Bovendien zijn veel van de plug-ins specifiek geschreven om een ​​site voor Google te optimaliseren. Dit geeft site-eigenaren die het inhoudbeheersysteem van WordPress gebruiken een grote voorsprong op hun concurrentie. Het maakt het runnen van een site veel gemakkelijker en minder tijdrovend dan anders mogelijk zou zijn.

5. WordPress is uitbreidbaar – Wanneer mensen beginnen met hun eerste website, hebben ze vaak niet helemaal door hoe groot deze zou kunnen worden. Naarmate de tijd verstrijkt, zullen site-eigenaren steeds meer inhoud toevoegen, en zonder een goed inhoudbeheersysteem zal het snel verwarrend en moeilijk te doorbladeren voor de gebruikers worden. Bovendien blijven de technologieën die op deze sites worden gebruikt zich ontwikkelen naarmate er steeds meer functies worden ontwikkeld. Door WordPress te gebruiken, kan de webmaster alles goed georganiseerd houden en wordt de software regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat de nieuwste technologieën naadloos op elke site kunnen worden gebruikt.

Bron: Khaled Shihabi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie