Top 7 tips om toegang te krijgen tot de wereld van eigenaren van WordPress-winkels

Top 7 tips om toegang te krijgen tot de wereld van eigenaren van WordPress-winkels

1. Hoe bereikt u eigenaren van WordPress-winkels?

Je wilt dus de wereld van WordPress-eigenaren van winkels bereiken. U kunt eigenaren op WordPress vrij snel bereiken door de woorden WordPress Store in de zoekmachine in WordPress zelf te typen. U krijgt dan een vervolgkeuzelijst met alle winkels die beschikbaar zijn op WordPress.

Zodra u de vervolgkeuzelijst hebt ontvangen, kunt u uw specifieke niche van winkels vinden die u wilt targeten en aantrekken en beginnen met het bouwen van een systeem om zeer aantrekkelijk te worden voor deze specifieke ondernemers.

2. Trek winkeleigenaren aan

Aantrekkelijk worden voor eigenaren van online winkels op WordPress vereist onderzoek. Als u alleen contact wilt maken met die mensen die een winkel hebben, betekent dit dat u winkeleigenaren kunt voorzien van iets dat ze nodig hebben.

Als u weet wat het belangrijkste doel voor hen is, helpt dat u een heel eind op weg om u binnen hun kring te houden en meer gelijkgestemde klanten aan te trekken. Het plaatsen van nieuwsartikelen en de laatste updates over relevante onderwerpen voor winkeleigenaren, zoals artikelen zoals Sneller online verkopen genereren, zal een lange weg gaan.

3. Het hoofddoel:

Het maakt niet uit tot welke leeftijd, locatie of demografie ze behoren, de meeste eigenaren hebben maar één ding in gedachten en dat is verkoop genereren. Het belangrijkste doel is om hun producten de virtuele deur uit te krijgen. Dit is tenslotte wat geld zal genereren en het bedrijf in de loop van de tijd zal laten draaien.

Als u weet dat dit het doel is van winkeleigenaren, kunt u bepalen wat u hen kunt bieden.

Als u een product of dienst heeft waarmee producten van eigenaren van WordPress-winkels de virtuele deur uit gaan, krijgt u meer klanten.

4. Haal het woord eruit

Om eigenaren van WordPress-winkels te bereiken, kunt u verbinding maken met de online influencers van uw niche en beginnen om winkeleigenaren te informeren over een product, functie, app of service die u van plan bent aan te bieden. Het is niet anders dan het bereiken van echte klanten. Het verschil is dat uw klanten of potentiële klanten ondernemers zijn op WordPress.

Het helpt om het te zien als een reguliere marketingstrategie voor normale klanten, behalve dat de specifieke doelgroep die u in gedachten heeft, mensen zijn die een WordPress-winkel bezitten.

Het opbouwen van een relatie met deze professionele winkeleigenaren kan worden gedaan met behulp van de outreach die mogelijk is door influencers. Abonneer u op blogs, volg ze op sociale media-accounts en wees specifiek over uw beoogde winkeleigenaar. Je kunt ook reageren op blogposts, reageren op updates op Facebook en zelfs terug tweeten op Twitter.

Het punt is dat je in hun cirkel van invloed en binnen hun radar moet komen om opgemerkt te worden en geloofwaardigheid op te bouwen als service- of productaanbieder.

5. Bloggen helpt

Om de winkelhoudende klantenkring op WordPress aan te trekken, helpt het om een ​​blog te hebben. Berichten zoals Top tien tips voor eigenaren van WordPress-winkels zullen zeker hun aandacht trekken. U kunt zelfs tweets en berichten die u op andere sites hebt geplaatst, opnemen om de geloofwaardigheid nog verder te vergroten.

6. Bouw een relatie op

De meeste eigenaren van WordPress-winkels zijn er voor de lange termijn mee bezig. Voor het grootste deel zou elke winkeleigenaar zorgvuldig een geïntegreerde sociale media-strategie hebben samengesteld om te adverteren en zijn site en producten te promoten. Ze hebben meestal meer dan een paar verkeersgenererende technieken die ze toepassen.

Als een manier om ondernemers aan te trekken, moet je iets soortgelijks in het spel brengen. Plan een strategie voor geïntegreerde marketing en het genereren van verkeer. Het verschil is dat uw specifieke verkeer die mensen zijn die een winkel op WordPress hebben.

Het opbouwen van een langdurige relatie houdt in dat je constant contact houdt, diensten en verkopersproducten levert waarin ze geïnteresseerd zijn en nieuwe methoden om klanten aan te trekken waar ze op in willen springen. Vooruitlopen op het spel is echt de sleutel. Onthoud dat hun enige bestaansdoel is om producten uit hun winkel te krijgen.

Als u kunt bewijzen dat u hen consequent kunt helpen verkopen te genereren met wat u aanbiedt, kunt u er zeker van zijn dat u een langdurige relatie opbouwt met elke winkeleigenaar waarmee u contact heeft.

7. Welkome feedback

Op elk gebied van het virtuele bestaan ​​komt verbetering voort uit het openstaan ​​voor feedback en het aanpassen van uw diensten aan de behoeften van uw klanten. Dit omvat winkeleigenaren op WordPress. Ontdek wat ze leuk vinden en wat niet.

Wat moet er verbeterd worden? Als u feedback ontvangt en dienovereenkomstig aanpast, wordt u erg populair in deze niche. Wanneer klanten zien dat je deur openstaat voor kritiek en dat je meer dan bereid bent om je aan te passen om je niche te geven wat ze willen, kun je er zeker van zijn dat meer winkeleigenaren een relatie met je willen.

Bron: Jennifer Cosculluela

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie