Top 9 coole keukengadgets om je werk te vergemakkelijken

Top 9 coole keukengadgets om je werk te vergemakkelijken

Denk je erover om een ​​goed, nuttig en creatief cadeau te geven aan je getalenteerde kookvriend? Of je kunt je eigen keuken opknappen met deze coole keukengadgets, of je geliefde cadeau doen met een van deze; om indruk op ze te maken en het de maker ook gemakkelijk te maken.

Bekijk de volgende gadgets die een glimlach op het gezicht zullen toveren van degenen die zweten in de heetste keuken om hun dierbaren te voeden.

1. Fruitsnijmachine: Er zijn tegenwoordig veel soorten fruitsnijders op de markt. De coolste zijn die met de juiste vorm en dat wat handig is. De banaanvormige snijmachines zijn het beste voor kinderen die graag hun eigen snack bereiden, omdat ze kunnen worden gebruikt om de hele banaan in gelijke stukken te snijden zonder de hulp van een scherp en gevaarlijk mes. De appelsnijders met groot, sterk en verhoogd handvat maken het bereiden van het ontbijt gemakkelijker.

2. Kruidenschaar met meerdere bladen: deze gadgets zijn voor degenen die een hekel hebben aan mes als snijapparaat. Met deze schaarvormige gadget met meerdere mesjes snijd je de kruiden met weinig moeite en tijd in kleinere en fijnere stukjes.

3. Aangepaste deegrollers: op maat ontworpen deegrollers kunnen de beste optie zijn voor koekjes- en parathamakers. Deze pinnen worden geleverd met gegraveerde ontwerpen, zodat je verschillende vormen kunt maken tijdens het rollen van je koekjes- of paratha-deeg.

4. Mobiel verbonden meetgadgets: er zijn veel gadgets die u helpen de ingrediënten te meten zonder veel keukengerei vuil te maken. Er zijn toepassingen voor de telefoon om verbinding te maken met deze gadgets om nauwkeurige metingen te krijgen.

5. Gekookte eiervormen: Gekookte eieren zijn de meest favoriete ontbijtoptie. Je kunt het interessanter maken met gekookte eieren met verschillende vormen. Er zijn verschillende soorten mallen voor zulke creatieve geesten; zoals vierkant, schedelvormig, enz. Kies gewoon je favoriete vorm en serveer het beste ontbijt voor je dierbaren en voor jezelf.

6. IJsblokjesvormen: om uw gasten te voorzien van luxe drankjes, gebruikt u de siliconen ijsblokjesvormen in kristalvorm of voor themafeesten kunt u de hersenvormige vormen selecteren om indruk te maken op uw kinderen en hun vrienden.

7. Thee-eitjes: anders gevormde thee-eitjes zijn een extra attractie voor uw decoratie tijdens het serveren. U kunt indruk maken op uw gasten met verschillende vormen van thee-infusers zoals een scheve man, drijvende haai of “deep-tea” duiker, enz.

8. Roll n pour: Deze roll n’ pour heeft de vorm van een kleine schommelstoel die uw sap- of waterkan kan bevatten. Het zal je helpen om de vloeistof moeiteloos van de kan in het glas te schenken zonder je handen te belasten.

9. Pannenkoekenpen: deze zijn het beste voor moeders met kleine kinderen om creatieve pannenkoekvormen op te leggen, zodat uw kind ten volle van het ontbijt kan genieten. Zelfs je kind kan vormen proberen te maken die in hem opkomen met deze handige gadget.

Bron: Rizvana Manzoor

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie