Top Adsense-trucs voor het verdienen van affiliates

Top Adsense-trucs voor het verdienen van affiliates

Hier zijn enkele handige tips en trucs die veel verdieners van AdSense-partners gebruiken om hun maandelijkse AdSense-inkomsten hoog te houden.

i) Topverdieners van AdSense-partners zullen er altijd aan denken hun advertenties zo veel mogelijk op hun site te laten lijken. Tekstadvertenties die eruitzien als gewoon een andere tekstlink op een site, hebben de neiging om veel klikken te scoren, terwijl kleurrijke, aantrekkelijke banners die ‘Advertentie’ schreeuwen de minste respons krijgen in termen van mensen die erop klikken. Dit is het soort informatie dat de beste AdSense-partnerverdiener nooit vergeet.

ii) De meest verdienende AdSense-partners zullen zich concentreren op het voortdurend opbouwen van verkeer als de meest effectieve manier om hun AdSense-inkomsten te verhogen.

iii) Nog een andere toptruc voor het verdienen van AdSense-partners is om een ​​afbeelding, foto of illustratie direct naast hun AdSense-advertentie te plaatsen. Dit trekt meestal de aandacht en het resultaat is altijd veel meer klikken dan voorheen. Sommige slimme AdSense affiliate-verdieners slaan twee vliegen in één klap door een aantrekkelijke banneradvertentie met een mooie grote foto erop te plaatsen, direct naast hun AdSense-advertenties.

iv) Het andere dat topverdieners van AdSense-partners doen, is de AdSense-advertenties die veel voorkomen op hun site, zorgvuldig bestuderen en vervolgens inhoud genereren die nauw verwant is.

Bron: Christopher Kyalo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie