Top cryptocurrencies voor 2018: wat zijn de beste Bitcoin-alternatieven?

Top cryptocurrencies voor 2018: wat zijn de beste Bitcoin-alternatieven?

Belangrijk: Deze functie moet niet worden beschouwd als een investeringsraad. De auteur richt zich op de beste munten in termen van daadwerkelijk gebruik en adoptie, niet vanuit financieel of investeringsperspectief.

In 2017 hebben cryptografische markten de nieuwe standaard gezet voor eenvoudige winst. Bijna elk stuk of elke chip leverde ongelooflijke opbrengsten op. “Een opkomend tij gooit alle boten weg”, zoals ze zeggen, en het einde van 2017 was een zondvloed. De prijsstijgingen hebben geleid tot een positieve feedbackcyclus, die steeds meer kapitaal naar Crypto trekt. Helaas, maar onvermijdelijk, leidt deze galopperende markt tot enorme investeringen. Er is lukraak geld gegooid in allerlei dubieuze projecten, waarvan vele geen resultaat zullen opleveren.

In de huidige bearish omgeving worden hype en hebzucht vervangen door een kritische beoordeling en voorzichtigheid. Vooral voor degenen die geld hebben verloren, zijn marketingbeloften, eindeloze shilling en charismatische oratoria niet langer voldoende. Welnu, basisredenen om een ​​munt te kopen of vast te houden, zijn wederom Paramount.

Fundamentele factoren bij de evaluatie van een cryptocurrency-

Er zijn enkele factoren die de hype en prijspompen kunnen overwinnen, althans op de lange termijn:

Aannemingshoek:

Hoewel de technologie van een cryptocurrency of ICO-businessplan misschien verrassend lijkt zonder gebruikers, zijn het gewoon dode projecten. Vaak wordt vergeten dat brede acceptatie een essentieel kenmerk van geld is. Er wordt zelfs geschat dat meer dan 90% van de waarde van Bitcoin een functie is van het aantal gebruikers.

Terwijl de acceptatie van Fiat door de staat is toevertrouwd, is de acceptatie van cryptografie puur vrijwillig. Veel factoren spelen een rol bij de beslissing om een ​​munt te accepteren, maar misschien wel de belangrijkste overweging is de waarschijnlijkheid dat anderen de munt zullen accepteren.

Veiligheid

Decentralisatie is essentieel voor het I push-model van een echte cryptocurrency. Zonder decentralisatie hebben we een beetje dichter bij een Ponzi-schema dan een echte cryptocurrency. Vertrouwen in individuen of instellingen is het probleem – een cryptocurrency probeert op te lossen.

Als de ontmanteling van een munt of een centrale controller het transactierecord kan veranderen, trekt het de basisbeveiliging ervan in twijfel. Hetzelfde geldt voor onderdelen met onbewezen code die door de jaren heen niet grondig zijn getest. Hoe meer u erop kunt rekenen dat de code functioneert zoals beschreven, ongeacht menselijke invloed, hoe groter de veiligheid van een munt.

Innovatie

Geldige munten streven ernaar hun technologie te verbeteren, maar niet ten koste van de veiligheid. Echte technologische vooruitgang is zeldzaam omdat het veel expertise vereist – en ook wijsheid. Hoewel er altijd frisse ideeën zijn die kunnen worden geschroefd, als dit kwetsbaarheden of critici van het oorspronkelijke doel van een munt oplevert, mist het punt het punt.

Innovatie kan een moeilijke factor zijn om te evalueren, vooral voor niet-technische gebruikers. Als een valutacode echter stagneert of geen updates ontvangt die belangrijke problemen behandelen, kan dit een teken zijn dat ontwikkelaars zwak zijn over ideeën of motivaties.

Stimulansen

De economische prikkels die inherent zijn aan een valuta zijn voor de gemiddelde persoon gemakkelijker te begrijpen. Als een munt een grote pre-mine had of een ICO (eerste deelaanbieding) had het team een ​​aanzienlijk deel van de chips, dan is het vrij duidelijk dat de belangrijkste motivatie de winst is. Door te kopen wat het team te bieden heeft, speel je je spel en verrijk je het. Zorg ervoor dat u in ruil daarvoor een tastbare en betrouwbare waarde levert.

5 cryptocurrencies om te kopen in 2018

Er is nog nooit een beter moment geweest om een ​​cryptografisch portfolio opnieuw te evalueren en in evenwicht te brengen. Op basis van hun solide basis zijn hier vijf stukken waarvan ik denk dat ze de moeite waard zijn om aan vast te houden of misschien te kopen tegen hun huidige depressieve prijzen (die, gewoon waarschuwen, lager zouden kunnen worden).

#1. Bitcoin (vanwege de decentralisatie)

De nummer één is van Bitcoin (BTC), die in alle categorieën marktleider blijft. Bitcoin heeft de hoogste prijs, de breedste aanname, het grootste deel van de beveiliging (vanwege het fenomenale energieverbruik van Bitcoin-mijnbouw), de meest bekende merkidentiteit (de vorken hebben geprobeerd geschikt te zijn), en het grootste deel van de ontwikkeling Actief en rationeel. Het is ook het enige stuk tot nu toe dat op de traditionele markten is vertegenwoordigd in de vorm van Bitcoin-futures die worden verhandeld op de Amerikaanse CME en CBOE.

Bitcoin blijft de belangrijkste motor; De prestaties van alle andere onderdelen zijn sterk gecorreleerd met de Bitcoin-prestaties. Mijn persoonlijke verwachting is dat de kloof tussen Bitcoin en de meeste, zo niet alle andere delen, groter zal worden.

Bitcoin heeft verschillende veelbelovende innovaties in de pijplijn die binnenkort zullen worden geïnstalleerd als extra lagen of zachte vorken. Voorbeelden zijn het Flash-systeem (LN), de boom, Schnorr-handtekeningen Mimblewimbleund nog veel meer.

We zijn met name van plan een nieuwe reeks toepassingen voor Bitcoin te openen, omdat het grootschalige microtransacties en onmiddellijke en veilige uitbetalingen mogelijk maakt. LN wordt steeds stabieler omdat gebruikers hun verschillende mogelijkheden testen met echte Bitcoin. Naarmate het gebruiksvriendelijker wordt, kan worden aangenomen dat het veel baat heeft bij de acceptatie van Bitcoin.

#2. Litecoin (vanwege zijn persistentie)

Litecoin (LTC) is een kloon van Bitcoin met een ander hash-algoritme. Hoewel Litecoin niet langer de anonimiteitstechnologie van Bitcoin heeft, hebben verbazingwekkende rapporten aangetoond dat de acceptatie van Litecoin in de donkere markten nu op de tweede plaats komt, de enige bitcoin. Hoewel een valuta die ik veel geschikter heb voor de rol van het verwerven van illegale goederen en diensten, presenteert dit zich misschien als een resultaat van de lange levensduur van Litecoin: het werd eind 2011 gelanceerd.

Een andere factor in het voordeel van Litecoin is dat het de Bitcoin SegWit-technologie integreert, wat betekent dat Litecoin is voorbereid op LN. De Litecoin kan profiteren van een uitwisseling van atoomketens. Met andere woorden, veilige peer-to-peer-handel in valuta’s zonder deelname van derden (dwz beurs). Aangezien Litecoin zijn code grotendeels gesynchroniseerd houdt met Bitcoin, is het goed gepositioneerd om te profiteren van de technische vooruitgang van Bitcoin.

#3. Ethereum (vanwege intelligente contracten)

Ethereum (ETH) heeft momenteel enkele grote problemen. Allereerst kraken overheden ICO, en terecht: velen bleken frauduleus of failliet te zijn. Aangezien de meeste ico op het Ethereum-netwerk draaien als een ERC-token 20, heeft de ICO-manie de afgelopen jaren veel waarde aan Ethereum gebracht. Als de juiste regels worden genomen om investeerders te beschermen, kunnen Ethereum-projecten oplichting een zekere legitimiteit claimen als een crowdfundingplatform.

Het tweede grote probleem waarmee Ethereum wordt geconfronteerd, is de vertraagde overgang naar een nieuw hybride werk- en batterijdetectiesysteem. Ethereum mining GPU is momenteel winstgevend, maar Bitmain heeft zojuist Ethereum ASIC minor aangekondigd, wat waarschijnlijk een impact zal hebben op de lagere lijnen van GPU-mijnwerkers. Het valt nog te bezien of dit de krijgsgevangenen zal veranderen – en hoe succesvol deze verandering zal zijn.

Als het Ethereum deze twee grote problemen – regulering en mijnbouw – kan overleven, zal het een grote veerkracht hebben getoond. Anders zijn er verschillende concurrerende valuta’s die hun schaduw volgen, zoals Ethereum Classic (etc), Cardano (ADA) en EOS.

#4. Monero (vanwege zijn anonimiteit)

Hoewel de acceptatie ervan in de donkere markten niet alles is wat je zou verwachten, blijft I (XMR) de privacy van de premier. Zijn reputatie en marktkapitalisatie liggen nog steeds boven die van zijn rivalen – en met goede reden.

De code van Monero vereist minder vertrouwen dat de Zcash “trouwe” sleutelceremonie, en had een eerlijke start, in tegenstelling tot Dash. Dat Monero onlangs zijn Pow heeft gewijzigd om de ontwikkeling van een kleine ASIC voor zijn algoritme te verslaan, bevestigt de inzet van het stukje mijnbouwdecentralisatie. Een aanzienlijke daling van de hash-snelheid is te wijten aan de nieuwe versie, die consequent wordt gerapporteerd tegen ASIC. Dit zou ook een kans kunnen zijn voor GPU en zelfs kleine CPU’s om contact met mij op te nemen. De nieuwe versie van Monero, 0.12, bevat ook andere verbeteringen die laten zien dat Monero langs gevoelige lijnen blijft groeien.

#5. iPRONTO (Een gedecentraliseerd incubatieplatform)

iPRONTO is een incubatieplatform Ethereum-keten voor investeerders die op zoek zijn naar een veilig en betrouwbaar platform om te investeren in nieuwe ideeën en toekomstige innovators die hun ideeën kunnen presenteren en meningen van gebruikers kunnen ontvangen, experts in het veld over de praktijk en implementatie van afgeleide ideeën.

De ideeën van de vernieuwers worden ondersteund, aangezien de NES in Smart Contract-formaat zal worden ondertekend tussen het expertplatform en de klant als het bedrijfsidee van de klant aan de commissie wordt voorgelegd voor onderzoek en registratie op het platform. Het idee wordt niet voor alle gebruikers op het openbare platform van de keten gepubliceerd, maar alleen voor geselecteerde leden van de doelgemeenschap die bereid zijn het Smart-contract te ondertekenen om de vertrouwelijkheid van het idee te behouden.

Bron: Anshul Jain

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie