Top IOS-ontwikkelingstrends om op te letten in 2017 voor bedrijven

Top IOS-ontwikkelingstrends om op te letten in 2017 voor bedrijven

Nu de meerderheid van ons tegenwoordig via onze mobiele apparaten over internet zweeft, pushen bedrijven om een ​​impact te creëren op het publiek dat beschikbaar is op mobiel.

Vroeger was het hebben van een iPhone voor velen slechts een droom, maar met de verlaagde prijzen en eenvoudige afbetalingsschema’s hebben we een plotselinge piek gezien in het aantal gebruikers dat nu een iPhone bezit. Als gevolg hiervan is de iPhone-markt nu booming met zijn moeiteloze klantenondersteuning en diensten.

Laten we eens kijken naar de belangrijke trends die meer gaan bloeien in het jaar 2017.

1. Baken/GPS: De acceptatie van beacons, GPS en NFC zal in 2017 een opmars maken. Deze technologieën worden door bedrijven gebruikt om marketingstrategieën krachtiger te maken voor een niche. Merken zijn al begonnen met het opnemen van bakens in hun winkels om doelberichten via pushmeldingen naar hun doelgroep te sturen. Merken zullen ook de mogelijkheid hebben om een ​​geografisch gebied te definiëren en pushmeldingen te sturen naar de gebruikers die hun applicatie al hebben gedownload.

Gezien de toename van de GPS- en NFC-technologieën, is Apple van plan om deze technologie uit te breiden en meer apps voor verschillende bedrijven op te zetten.

2. Augmented Reality: Het beste voorbeeld van het ongelooflijke succes van Augmented Reality is Pokemon Go in 2016. Het toonde duidelijk een veelbelovende toekomst voor Augmented Reality met GPS op iOS. Nu verschillende industrieën, zoals mode, detailhandel en auto’s, zichzelf al overspoelen met augmented reality om klanten aan te trekken, vindt elk bedrijf nu manieren om augmented reality in hun voordeel te integreren in 2017.

3. Veiligheid: Sinds de introductie van App Transport Security (ATS) in iOS versie 9.0 en het verplicht stellen van iOS-apps, heeft Apple duidelijk aangegeven dat beveiliging een van de belangrijkste aspecten is waar het op gaat letten, vooral bij financiële transacties en zakelijke gegevens. De ingebouwde beveiligingscomponenten van de iPhone worden ook steeds beter met elke nieuwe lancering en dit zal een ander element zijn voor merken om de beveiliging bovenaan elke app te behouden in 2017.

4. Cloudintegratie: Gebruikers profiteren van toegang tot mobiele apps op verschillende apparaten, en dit vereist slimme synchronisatie met behulp van Cloud-integratie. iOS-ontwikkelaars krijgen voordelen door de app-grootte te verkleinen en de opslagcapaciteit op de apparaten te vergroten. Die apps zouden moeten profiteren door de vraag bij bedrijven te vergroten om hun gegevens tegelijkertijd over meerdere platforms te beheren.

5. Kunstmatige intelligentie (AI): AI is de technologie van de toekomst. Met de enorme AI-invloed zal iOS zeker iets initiëren dat geweldige resultaten kan opleveren voor zowel de gebruikers als de bedrijfseigenaren in 2017. iPhone zal bloeien met indrukwekkende apps die de gebruikerservaring naar een hoger niveau zullen tillen. De aankomende releases van iOS zullen de zakenwereld bestormen met AI-implementatie. AI heeft een groot potentieel en zal zeker bloeien in 2017.

6. Enterprise applicaties: Uit een recent onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Amerikaanse bedrijven tegen 2017 minstens 10 speciale applicaties zal hebben. Dit maakt duidelijk dat de komende tijd hectisch zal worden voor de iOS-ontwikkelaars. Mobiliteit wordt door bedrijven bovenaan gezet om hun marktaandeel te vergroten en activiteiten te digitaliseren.

Bedrijfsmanagers maken gebruik van bedrijfsapps om campagnes en processen te onderhouden met geïntegreerde apps voor realtime analyse. In 2017 staan ​​ontwikkelaars voor een uitdagende taak om data-analyse en de ontwikkeling van bedrijfsapps te integreren om zakelijke apps te bouwen die elk bedrijf samen naar een ander niveau kunnen tillen.

Met een enorm klantenbestand over de hele wereld en met het beste platform met de hoogste beveiliging, heeft iOS bedrijven aangetrokken om zichzelf te maken als de belangrijkste en verstandigste keuze om hun mobiele apps te ontwikkelen. Een ontwikkelaar van iOS-apps kan een bedrijf helpen zijn doelen te bereiken door de verkoop en inkomsten te stimuleren. Ook zal het een aanvulling vormen op een reorganisatie op de lokale en internationale markt.

Elk bedrijf zou altijd moeten kiezen voor het iOS-app-ontwikkelingsbedrijf met ervaring op het iOS-platform, een diepgaand begrip van de beveiliging, app-store-regelgeving en een knowhow van soepele app-ontwikkelings- en testprocessen.

Bron: Eliza Anderson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie