Top reisgadgets voor de zuinige reiziger

Top reisgadgets voor de zuinige reiziger

Als je ooit de high-tech Afrikaanse safarifilm Congo hebt gezien, weet je waarschijnlijk waar de ultramoderne reisgadgets zijn: tentairconditioners, laserdetectoren om dieren te vangen die te dichtbij rondzwerven, enzovoort. Er is ook een andere manier om te reizen, en dat houdt in dat je het voorbewerkt. Je ging de wildernis in met niet meer dan een paar stokken om tegen elkaar te wrijven om een ​​vuur te maken, en misschien een tube muggenspray. Maar laten we voor nu, voor de rest van ons, de andere kant op gaan – met reisgadgets die niet meer dan $ 50 kosten, die we echt nodig zouden hebben als we Crocodile Dundee niet waren.

Je kunt reisgadgets vinden in je gewone reiswinkel, variërend van je alomtegenwoordige iPods die zijn bedrogen met hoofdtelefoons met ruisonderdrukking, tot Olympus’ Tough-assortiment onverwoestbare digitale camera’s en draagbare GPS-trackers. Het punt is dat deze gadgets een bepaalde hoeveelheid babysitten nodig hebben – ze zijn zwaar, je moet ze ronddragen en je moet je zorgen maken over hoe je ze van stroom moet voorzien. En natuurlijk zijn deze duur om te kopen en gemakkelijk te laten vallen (niet dat het voor die Tough-camera’s uitmaakt). Waar we het hier over hebben is spullen voor de zuinige reiziger – iemand die geen stam heeft die zijn rugzak achter zich draagt, iemand die alles zelf moet doen. Voor die zelfredzame reizigers, hier zijn de beste reisgadgets die je nodig hebt, waar je de bank niet voor hoeft te breken.

Laten we beginnen met wat er nodig is om in te pakken voor een reis. Je hebt je standaard 22-inch handbagage en je hebt een week aan kleding om erin te stoppen. Hoe doe je het? Met behulp van Travel Space Bags natuurlijk. Wat deze tassen doen voor ongeveer drie dollar per stuk, is dat ze je alle overtollige lucht uit je kledingzakken laten zuigen, zodat je meer kunt doen in minder ruimte.

Nu je weet waarin je je spullen moet inpakken, gaan we in op wat je kunt inpakken. De meeste reisgadgets zijn toevallig elektronisch, of juist heel slim. Hier is er een die geen van beide is, maar nog steeds buitengewoon nuttig is. Het is een alles-in-één tool, een Zwitsers zakmes. Als je daar op de uitlopers van de Himalaya bent, en je rijdt sputterend, zul je waarschijnlijk een moord doen voor een van deze. Kijk naar de Leatherman-serie voor geweldige actie wanneer je die nodig hebt. Sommige modellen worden geleverd met een tang om de elektrische isolatie te verwijderen, een schroevendraaier om het handvat van een kapotte koffer te repareren, een puntig punt om op een resetknop te drukken, enzovoort. Het beste is dat ze je niet meer dan $ 50 kosten bij Amazon, als je voor de beste dingen gaat.

Wanneer u ergens heen reist, in de Derde Wereld of de Eerste, hoeft u alleen maar een hoop contant geld bij u te hebben dat u de hele reis mee moet gaan; maar hoe zit het als de zakkenrollers toeslaan? Je wilt toch niet in de middle of nowhere gestrand zijn zonder te kunnen betalen voor je volgende drankje? Ontvang een geldclip; Ik weet zeker dat er dieven zijn die deze te slim af zijn, maar ik heb persoonlijk nog nooit een overval gehad sinds ik op een van deze ben overgestapt. Als je zo’n nieuwerwetse met een ingebouwde flashdrive koopt, heb je ook wat extra voorbereiding in handen. En terwijl je dingen vastzet, waarom niet een mooi kabelslot kopen om je koffer ergens op slot te doen, of iets anders. De Kryptonite R4 is een geweldige keuze, omdat je niet alleen je standaard kabelslot met een verlengkabel van 3 voet krijgt, maar ook een zaklamp die helemaal in het lichaam is ingebouwd. Na dit alles geef je niet meer dan $ 20 uit.

Nu moet je babysitten op de weinige apparaten die je hebt – telefoon, camera enzovoort. Koop gewoon een adapter voor jezelf waarmee je je spullen in een buitenlands stopcontact kunt steken; maar hoeveel van deze kun je dragen? Pak een mini-stekkerdoos die ook stroom levert aan een paar USB-poorten. Belkin heeft hier een groot assortiment. Je hebt ook een klein opvouwbaar statief nodig, zoals dat van GorillaPod. Ze zorgen ervoor dat u uw camera vrijwel op elk oppervlak kunt balanceren, zelfs op een boom. En laten we natuurlijk niet vergeten dat je zelf ook wat oppas nodig hebt; pak een van de verschillende medische kits die ze op de markt hebben – zoals de Adventure Medical Kit met een heleboel perfect schattige, kant-en-klare EHBO-spullen. Dus daar ga je, alle dingen die je nodig hebt, om je veilig te houden en om je op de been te houden.

Bron: Willard Estes

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie