Top tech-beïnvloeders op YouTube

Top tech-beïnvloeders op YouTube

YouTube is veel verder geëvolueerd dan alleen een website voor video’s en audio. Nu is het een plek waar mensen momenten van hun leven delen. Hieronder vindt u een lijst met geïdentificeerde Top Tech Influencers op YouTube. De meerderheid van deze YouTube-beïnvloeders zijn meer op pc-hardwarecomponenten en mobiele gadgets.

Unbox-therapie

Lewis Hilsenteger, een technologierecensent, toont enkele coole technische producten die we via zijn succesvolle YouTube-kanaal konden ervaren. Lewis’ merkenportfolio is een van de meest indrukwekkende, waaronder Intel, Microsoft, XFINITY en Canon, deze merken zijn slechts enkele die in zijn portfolio zitten. UnboxTherapy is een van de meest populaire Tech-kanalen op YouTube, met meer dan 300.000 abonnees. Je zou kunnen kijken naar het uitpakken van nieuwe gadgets, recensies en sommige allerlei soorten gadgets.

Markies Brownlee

Een van de grootste namen op het gebied van Tech Influencer. Hij is berucht in de tech-industrie omdat hij selectief is over de merken waarmee hij werkt. Marques praat over veel mobiele hardware zoals smartphones en tablets, geeft zijn eigen perceptie over de producten en praat over goede punten met betrekking tot de laatste updates van dergelijke technische gadgets. Zijn video’s zijn bedoeld om de kijkers uit te leggen en te helpen om bepaalde apps en diensten beter te begrijpen.

Austin Evans

Produceert uitgestorven vermakelijke recensies van smartphones tot gaming-pc’s en VR-headsets. Zijn persoonlijkheid is te zien aan zijn video’s. Zijn sponsors zijn Mattel, VideoBlocks en At&T.

TysiPhoneHelp

Ty’s iPhone Help gaat over het productassortiment van Apple, van iPhone tot MacBook Pro. Hij beoordeelt ook enkele vergelijkbare producten op de markt die concurrenten zijn van Apple.

DetroitBorg

Het wordt gehost door Michael Kukielka, het is een indrukwekkend kanaal met alles van iPhone tot drones. Hij heeft ook gewerkt met een aantal grote technologiemerken zoals LG.

iCrackUri-apparaat

Deze YouTube-influencer noemt zichzelf ICU. Hij heeft veel nieuws en geruchten, voornamelijk over Apple-gerelateerde informatie, waaronder de nieuwste iPhone-modellen tot MacBooks. Hij maakt ook vergelijkingsvideo’s tussen andere vergelijkbare producten en is concurrenten van Apple.

Jonathan Morrison

Campagne gevoerd met een robot van $ 80 genaamd “mip” tegen een “echte gigantische robot”, en het opladen van een iPhone met vuur is echt een bewonderenswaardige en verbazingwekkende ontdekking. Jonathan Morrison is mogelijk een van de meest creatieve Tech Influencers in de branche. Hij heeft ook uitgebreide ervaring met het werken met toonaangevende merken zoals XFINITY en AT&T.

CNETTV

Een andere technische nieuwswebsite met een YouTube-kanaal waar ze productrecensies, tutorials, exclusieve recensies en veel technologisch nieuws implementeren en tonen.

UrAvgConsument

Zelf uitgeroepen tot ‘Gemiddelde man die van technologie houdt’, heeft Judner Aura meer dan 685.000 abonnees op YouTube. Hij weet tech-consumenten op grote afstand te bereiken. Sony en LG zijn enkele van zijn merksponsors.

LinusTechTips

Pakt voornamelijk computerhardware uit zoals pc-behuizingen, moederborden, toetsenborden, muizen en oortelefoons. Tijdens het uitpakken zal hij praten over andere nuttige informatie die betrekking heeft op het product dat hij uitpakt.

TechnoBuffalo

Een van de meest prominente technologievloggers op YouTube. Oprichter Jon Rettinger, een inwoner van Californië, werkt samen met toonaangevende merken zoals Lenovo en Qualcomm.

KluisjeGnoom

Beroemd, goed geïnformeerd persoon, Chris Pirillo deelt het leven van een nerd met hem in zijn dagelijkse video’s. Sommige van zijn video’s bevatten een kleine recensie over de nieuwste smartphones en tablets. Hij verwoordt zijn ervaringen openlijk, wat zijn video’s oprecht maakt.

Techbron

Een beroemd YouTube-kanaal voor zijn beoordelingen van gaming-pc’s en enkele feiten voor de kijkers om de beste technische deals van de week te kennen. Edgar Oganesyan heeft gewerkt met grote merken zoals LG en tech startups zoals Soylent.

Bron: Chen Wang

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie