Top twee game-apps op IOS en Android met behulp van kruisbogen

Top twee game-apps op IOS en Android met behulp van kruisbogen

De twee beste game-apps op iOS en Android die een kruisboog gebruiken, zijn Defender II en Shoot the Zombirds. Deze twee spellen vallen beide over het algemeen in het genre van het Tower Defense-type.

Defender II van Droidhen is het vervolg op het succesvolle Defender. Het belangrijkste doel van het spel is om je kasteel te verdedigen tegen golven en golven van vijanden. Om aan te vallen, raak je het gewoon aan en richt je het in de richting van je doelen. Het zal automatisch opnemen wanneer uw vinger wordt ingedrukt, dus u hoeft niet constant te tikken. Afgezien daarvan krijg je ook toegang tot spreuken die je vijanden kunnen decimeren. Wanneer vijanden je kasteel bereiken, wordt het leven van het kasteel verminderd. Het spel is afgelopen als het nul bereikt.

Elk niveau neemt toe in moeilijkheidsgraad en ook in het aantal vijanden om tegen te verdedigen. Sommige niveaus hebben bazen, wat een extra uitdaging zal blijken te zijn. Net als bij zijn voorganger, krijg je na elk voltooid niveau kristallen en munten. Hiermee kun je je wapen upgraden. Je kunt de verschillende statistieken upgraden. Door kracht te vergroten, wordt je schade groter. Door de behendigheid te vergroten, neemt de pijlfrequentie toe. Door ook deze statistieken te ontgrendelen, krijg je toegang tot meer vaardigheden en soorten kruisbogen. Het upgraden van de mana-toren zal je mana voor spreuken verhogen en het schiet nu ook je vijanden neer.

Nieuw in deze versie is ook de mogelijkheid om een ​​lavagracht voor je kasteel te plaatsen. De lavagracht zal al die vijanden die erop vallen verbranden en in brand steken. De grootste toevoeging aan Defender II is de Battle-modus. Nu kun je andere spelers uitdagen tot degene die het langst overleeft. Defender II is gratis beschikbaar op iOS en Android met opties om virtuele valuta te kopen om je vaardigheden en wapen te upgraden.

Shoot the Zombirds van IDream is de opvolger van Shoot the birds. De gameplay houdt in dat je als pompoenkop of jongen de ondode vogels in de lucht schiet en onderweg kleine pompkinderen redt. Je tikt in de richting waarin je gaat schieten.

In tegenstelling tot Defender II, die geen pijlen meer heeft, heeft deze game dat wel. Het dwingt je om je meer te concentreren op precisie en timing in plaats van alleen onzorgvuldig fotograferen. Je verliest geen pijl als je een doel raakt, maar gaat verloren als je mist. Het level is voorbij wanneer je het aantal pumpkids bereikt dat je je kunt veroorloven te verliezen.

Er zijn snelle en langzame vogels. Afgezien van vogels die pompoenkinderen dragen, zijn er vliegende schedels die je kunt raken voor gouden munten. Deze gouden munten kunnen worden gebruikt om upgrades te kopen, zoals power-ups voor eenmalig gebruik, zoals pijlenregen of het bevriezen van alle vijanden op het scherm. Je kunt ze ook gebruiken om het aantal pijlen en het aantal pumpkids dat je je kunt veroorloven te verliezen te vergroten. Kostuums zijn ook te koop als je het uiterlijk van je personage wilt veranderen.

Over het algemeen is Shoot the zombirds een ander solide spel. De belangrijkste aantrekkingskracht ervan zou de eenvoudige, gepolijste gameplay en presentatie zijn. Het thema is uniek en verschilt van de oude gebruikelijke ridders en draken. Deze game is ook gratis beschikbaar op zowel iOS als Android met opties om direct gouden munten te kopen.

Bron: Tim X Zheng

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie