Top verslavende en afleidende spellen voor Android-apparaten

Top verslavende en afleidende spellen voor Android-apparaten

Mobiele games veroveren de wereld stormenderhand. Er is een lange lijst met betaalde spellen, maar het aantal gratis spellen is net zo lang, zo niet langer. Er zijn veel verschillende spellen beschikbaar voor mobiele gebruikers. Een Android-spel kent vele vormen. Sommige zijn kort genoeg om tijdens het woon-werkverkeer in de ochtend te worden voltooid. Andere spellen bieden spelers urenlang spannend spelplezier. De mobiele game-industrie maakt optimaal gebruik van de beschikbare technologie om het publiek meer dan genoeg reden te geven om verliefd te blijven op Android-games.

Als je net een nieuw apparaat hebt gekocht, zijn hier enkele zeer aan te bevelen games voor je mobiele Android-telefoon. Ze zijn ontworpen om mobiele gebruikers een middel te bieden om de tijd op de meest vermakelijke manier te doden.

“stippen”

De uitdagingen die spelers van “Dots” moeten overwinnen, is om stippen met dezelfde kleuren zo snel mogelijk op de juiste manier op een rij te zetten. Dit zeer informele puzzelspel vereist dat spelers lijnen trekken tussen stippen van verschillende kleuren om ze aan elkaar te koppelen. Het is ook behoorlijk verslavend vanwege de perfecte combinatie van eenvoudige vereisten en de “precies juiste” hoeveelheid uitdaging. De speler moet snel werken gezien de beperkte tijd. Het is beschikbaar in de multiplayer-modus, waardoor groepen vrienden kunnen zien of hun vrienden het beter (of slechter) doen dan zij. Er zijn bonussen beschikbaar voor spelers die de moeite nemen om gesloten lussen te traceren. Power-ups (allemaal verbruiksartikelen) worden gegeven aan spelers met voldoende hoeveelheden verzamelde stippen. De moeilijkheidsgraad waarmee spelers worden geconfronteerd, neemt toe met meer gecompliceerde puntcombinaties. “Dots” is behoorlijk aantrekkelijk voor mobiele gebruikers die de voorkeur geven aan games die scherp zijn ontworpen en visueel aantrekkelijk zijn.

“Super Monsters aten mijn appartement!”

“Super Monsters aten mijn appartement!” biedt een hele reeks neonkleuren en een razendsnelle gameplay met kleurrijke appartementsvloeren die in een razend tempo naar beneden vallen. De speler kan hoge scores behalen door de juiste matches en combinaties te maken. Terwijl spelers proberen de hoofduitdaging bij te houden, mogen ze de monsters bij de toren niet vergeten. Ze hebben honger naar appartementsvloeren en zouden alleen vloeren van een vergelijkbare kleur moeten krijgen. Als de speler in dit opzicht een fout maakt, gaan de monsters tekeer en vernietigen ze alles op hun pad.

“Skyforce”

Er zijn tal van games met eigentijdse thema’s en innovatieve gameplay. Veel mobiele gebruikers zijn echter ook op zoek naar Android-games waarmee ze gewoon op de vijand kunnen schieten. “Sky Force” biedt zijn spelers een old-school blaster-ervaring met een grafische 3D-omgeving.

“Dode trigger 2”

Een first-person mobiel schietspel dat zich afspeelt in een zombie-apocalyps is zeker een hit onder Android-gebruikers. “Dead Trigger 2” is een goed voorbeeld van zo’n spel. Afgezien van de uitstekende wapensystemen en het automatische vuurmechanisme, bevat de game een schuilplaats en een crafting-systeem. Valuta kan worden gebruikt om de tijd te versnellen waarin assistenten extra vuurkracht opbouwen. Hetzelfde valutasysteem vergemakkelijkt het upgraden van wapens in dit hoogwaardige schietspel voor mobiele platforms.

“Snelweg achtervolging”

Bij deze game draait alles om actie en schieten. Als politiesluipschutter moet de gamer de autodief neerschieten terwijl hij in een helikopter rijdt. Raak je doelwit op het aangegeven tijdstip om het podium te passeren. Het lijkt misschien eenvoudig, maar het draait allemaal om timing. Ga de uitdaging aan en verbeter je schietvaardigheid.

Bron: Jim Gilbertson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie