Top vijf onderzoekstools voor zoekwoorden

Top vijf onderzoekstools voor zoekwoorden

Bij SEO of zoekmachineoptimalisatie draait alles om trefwoordonderzoek en het vinden van de optimale trefwoorden om zoekmachines ertoe te brengen uw webpagina’s voor uw potentiële klanten te plaatsen. Ervan uitgaande dat u een kwaliteitsproduct heeft en kwaliteitsinhoud geeft aan degenen die uw site vervolgens bezoeken, dan zou u door deze korte handleiding te volgen in staat moeten zijn om de beste manieren te vinden om de sleutelwoorden te vinden die essentieel zijn voor het slagen van uw website.

Er zijn twee hoofdtypen hulpprogramma’s voor zoekwoordonderzoek die u kunnen helpen bij uw algemene webstrategie, waarbij de seed-zoekwoorden worden gebruikt om winstgevende zoekwoorden te vinden en het op concurrenten gebaseerde zoekwoordonderzoek dat bewezen zoekwoorden van andere vergelijkbare sites vindt om uw verkeer te genereren.

De vijf beste tools voor SEO staan ​​hieronder:

De Google Zoekwoordplanner-tool is de eerste op de lijst omdat het een van de beste en meest gebruikte tools voor trefwoordonderzoek is die beschikbaar zijn. Een van de belangrijkste redenen waarom het zo populair is, is dat het gratis is en dat het ook rechtstreeks is geïntegreerd met Google AdWords.

U kunt gratis uw AdWords-account maken en vervolgens deze Google Keyword Planner Research Tool gaan gebruiken die alle informatie heeft over de grootste zoekmachine van Google.

Dit is het beste voor mensen die net beginnen en de vroege stadia van uw SEO op uw website.

Semrush is de nummer 2 keuze omdat het de gemakkelijkste zoekmachine voor zoekwoorden is voor bloggers. U plaatst de URL van uzelf of die van uw concurrent en u krijgt alle rangschikkingszoekwoorden voor die site.

Het geeft details over de verkeersstatistieken, zoekmachinerapporten, AdSense CPC en vele andere details om u te helpen bij het beheren van uw SEO-campagne. Semrush biedt een volledig gratis proefperiode van 14 dagen.

Ahrefs Keyword Explorer tool is nummer 3, het is een van de meest populaire hulpprogramma’s voor zoekwoorden en gebruikt clickstream-gegevens om te laten zien hoeveel klikken u kunt krijgen van een bepaald zoekwoord in de zoekmachine. Veel trefwoorden hebben veel verkeer maar weinig klikken. Het is mogelijk om rechtstreeks vanuit het Ahrefs-dashboard een lijst met zoekwoorden te maken met een proefperiode van 7 dagen voor $ 7, het is van grote waarde.

Long TailPro staat op nummer vier, een andere zeer populaire tool voor zoekwoorden zijn. Deze betaalde tool is geweldig voor nichesites en beschikt over een verbazingwekkende en zeer gedetailleerde zoekwoordanalysefunctie en een concurrentiecontrole die u zal helpen de juiste zoekwoorden te kiezen om verkeer van hoge kwaliteit naar uw webpagina te leiden. Ze bieden ook een korting van $ 30 aan.

KW-zoeker is nummer 5. Deze tool is volledig gewijd aan trefwoordonderzoek. Hoewel ze erg nieuw zijn, zijn ze een van de snelst groeiende SEO-toolbedrijven, vooral omdat ze u helpen de juiste zoekwoorden te vinden die zeer gericht verkeer naar uw site zullen leiden. Het maakt gebruik van een op vragen gebaseerde zoekwoordonderzoeksoptie om u te helpen snel lange zoekwoorden te vinden die verband houden met het oplossen van problemen. Dit soort probleemoplossende inhoud helpt om gericht verkeer van hoge kwaliteit naar uw site te brengen en de klikfrequenties en conversies te verhogen.

KW Finder heeft zowel gratis als basis betaalde abonnementen, dus ze zijn het proberen waard.

Welke tool je ook kiest, het is het beste om eerst je tijd te besteden aan het doen van je onderzoek en als je het niet kunt, dan is een kleine investering bij een SEO-bedrijf een must om je website te laten slagen.

Bron: Chris B

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie