Top VR-games voor je Android-telefoon

Top VR-games voor je Android-telefoon

VR of virtual reality is de nieuwe innovatie van de technische wereld die een integraal onderdeel is geworden van bijna alle soorten games online. Virtual reality is een driedimensionale omgeving die de gamer een live en interactieve ervaring geeft. Er worden games ontworpen om de kwaliteit van de games te verbeteren en de gamer een geweldige game-ervaring te geven. De meer innovatieve en gebruiksvriendelijke versies van deze VR-games komen tegenwoordig op de markt die zelfs op smartphones voldoende compatibel zijn.

Met de nieuwste VR-games kun je de game op meerdere apparaten spelen met één gamernaam. Je kunt ook tijdens het woon-werkverkeer spelen door je Android-telefoons te gebruiken. De nieuwste versies van VR-games zijn zo ontworpen dat ze dezelfde ervaring geven als een pc, laptop of een playstation. Nu we weten waar een VR-game over gaat, laten we eens kijken naar enkele nieuwste VR-games die zijn ontworpen voor Android-telefoons,

• Mekorama VR – Een puzzelspel waarbij je een kleine robot door verschillende niveaus moet leiden. In het begin is het vrij eenvoudig omdat er weinig stenen moeten worden verplaatst, maar de moeilijkheidsgraad neemt toe van het ene niveau naar het volgende. In dit spel gebruik je de controller om de stenen te verplaatsen en de robot de weg te wijzen om omhoog te bewegen.

• Hunters Gate: een spel voor actieliefhebbers – Je wordt een redder van de wereld wanneer de wereld is aangevallen door demonen en je ze terug moet houden. Dit is een leuk en grafisch indrukwekkend spel. Dit is een beroemd rollend spel waarvan de elementen je in de loop van de tijd sterker maken en je nieuwe vaardigheden zullen leren. Voor het spelen van dit spel moet je dagdroomcontrollers gebruiken, en deze controllers helpen je bij te houden wat er van bovenaf gebeurt, waardoor je teveel interactie met de virtuele beweging vermindert.

• Need for Speed: een VR-game voor liefhebbers van snelheid, de game versterkt het snelheidsgevoel door middel van Virtual Reality en is waarschijnlijk de beste racegame voor smartphones met Daydream-functionaliteit. Een spannende rit is gegarandeerd vanwege de onberispelijke graphics en het razend tempo. Daarnaast maakte de keuze voor maatwerk en autotuning dit spel nog betoverender en spannender.

• Gun jack 2: End of Shift – Een spel waarin je op een kanon op ons zonnestelsel zit en de aanvallers afweert die wanhopig de mineralen van onze planeet willen stelen. Je zult een enorm arsenaal aan wapens hebben en alles met je blik kunnen besturen.

Bron: Rizvana Manzoor

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie