Top zes gratis apps voor het streamen van films en tv-programma’s op Android

Top zes gratis apps voor het streamen van films en tv-programma’s op Android

Er zijn veel apps waarmee Android-gebruikers gratis films en tv-programma’s op hun apparaten kunnen streamen.

Hier som ik enkele van de beste apps op, waarmee honderden films en talloze tv-programma’s binnen handbereik zijn.

SPB-tv

SPB TV is een geweldige app die je een goede mix van inhoud van over de hele wereld biedt. De bezitters van Android-smartphones, -tablets en Android TV kunnen met deze app genieten van meer dan 200 tv-zenders.

Voor een soepele kijkervaring hebt u een LTE-, Wi-Fi-, 3G- of WiMAX-internetverbinding nodig. De app heeft meer dan vijf miljoen gebruikers.

Knetteren

Crackle is een populaire gratis app om films en tv-programma’s op Android-apparaten te streamen. Je kunt met deze app een geweldige verzameling media krijgen, maar in ruil daarvoor moet je de commercials tijdens de stream bekijken.

Enkele van de originele programma’s van Crackle Original zijn Jerry Seinfeld’s Comedians in Cars Getting Coffee, Sports Jeopardy en Joe Dirt 2.

Hulu

Met Hulu kun je gratis films en premium tv-programma’s bekijken op hun Android-telefoons of smartphones. Deze app staat vol met de nieuwste en klassieke shows, films en populaire kinderprogramma’s.

Welnu, er zijn geen abonnementskosten voor de gratis versie van Hulu, om volledige toegang tot de app-bibliotheek te krijgen, moet je $ 7,99 per maand betalen (met advertenties) of $ 11,99 per maand (zonder advertenties).

Showbox

Showbox is een andere uitstekende app met een enorme bibliotheek van meer dan 10.000 films en tv-programma’s. Met deze app kun je de inhoud ook downloaden en offline bekijken.

Deze app is niet beschikbaar op Google Play, maar u kunt deze downloaden van de officiële website. Het heeft meer dan 10 miljoen actieve gebruikers.

Toonmania

Toonmania is een geweldige app die speciaal is ontwikkeld en gemaakt om comfortabel naar anime en tekenfilms te kijken. Deze app biedt een enorme selectie van nagesynchroniseerde Anime, Cartoons en Anime/Cartoon Movies. Door de instinctieve en overzichtelijke lay-out van deze app kun je gemakkelijk door alles navigeren en ontdekken wat je zoekt.

Momenteel is Toonmania niet beschikbaar in de Google Play Store. U kunt het APK-bestand van deze app echter downloaden van Aptoide.

Crunchyrol:

Crunchyroll is een andere populaire app om Amine-films en -shows op Android te streamen. Deze app is beschikbaar in de Google Play Store en heeft meer dan vijf miljoen downloads.

De gratis versie van deze app bevat advertenties, maar u kunt een advertentievrije premiumversie krijgen voor $ 4,99 per maand met een proefperiode van 14 dagen.

Bron: I Saeed

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie