Top zeven WordPress-plug-ins voor uw blog

Top zeven WordPress-plug-ins voor uw blog

Veel bloggers gebruiken WordPress en met een goede reden. Het is de meest populaire blogsoftware die tegenwoordig wordt gebruikt en een van de grootste redenen is de mogelijkheid om functionaliteit toe te voegen door middel van plug-ins. Plug-ins kunnen uw doorsnee blog veranderen in een krachtige online tool die verkeer en winst naar uw site kan brengen. Overweeg het gebruik van de beste WordPress-plug-ins op uw huidige WordPress-blog of op een toekomstige blog. U zult niet teleurgesteld worden. Veel plezier met bloggen.

7. Pagina Mash

Dit is een eenvoudige plug-in voor WordPress-paginabeheer. Met de Ajax-interface kunt u de pagina’s slepen en neerzetten in de gewenste volgorde, de paginastructuur wijzigen door een pagina te slepen om een ​​kind of ouder te worden en de pagina wijzigen die moet worden verborgen voor uitvoer. Je kunt ook de id van de pagina zien, wat vaak handig is voor thema-ontwikkelaars. Als u een WordPress-site heeft met meer dan slechts een handvol pagina’s, is PageMash uiterst nuttig.

6. Alles in één SEO-pakket

De All in One SEO Pack-plug-in optimaliseert automatisch uw WordPress-blog voor zoekmachines door u in staat te stellen zaken als uw paginatitel en metatags te verfijnen. Deze plug-in is extreem eenvoudig te gebruiken omdat hij direct uit de doos geweldig werkt. Als u een gevorderde gebruiker bent, kunt u vrijwel alles aanpassen. En als u een ontwikkelaar bent, heeft deze plug-in een API zodat uw thema’s toegang hebben tot de functionaliteit van de plug-in en deze kunnen uitbreiden.

5. Google XML-sitemaps

Misschien wel de meest gedownloade WordPress-plug-in, de Google XML Sitemaps-plug-in maakt niet alleen automatisch een sitemap die linkt naar al uw pagina’s en berichten, maar stelt ook Google, Bing, Yahoo en Ask.com op de hoogte wanneer u wijzigingen aanbrengt in uw site. Als u pagina’s wilt opnemen die deel uitmaken van uw site maar geen deel uitmaken van uw door WordPress beheerde inhoud, kunt u dat doen.

4. WP-supercache

Als je een populaire WordPress-website hebt, moet je serieus overwegen om WordPress Super Cache te gebruiken om de prestaties van je website te verbeteren. Als u uw pagina’s niet in de cache opslaat, moet WordPress elke keer dat een bezoeker naar uw site komt, verschillende stukjes informatie uit een database halen om uw pagina samen te stellen. Als u een site met veel verkeer heeft, kan dit echt een probleem worden. WP Super Cache slaat een kopie van elk van de pagina’s op uw website op, zodat WordPress, nadat de pagina eenmaal uit de database is samengesteld, kan rusten en gewoon de statische html-kopie van de pagina kan blijven aanbieden. Dit is misschien een beetje technisch, maar het idee is dat je je site drastisch kunt versnellen en de belasting van je server kunt verminderen door WP Super Cache te gebruiken. Als je om geen andere reden deze plug-in gebruikt, hoef je niet in paniek te raken als je vriend zegt: “Ik heb je site gewoon gedupliceerd.”

3. NextGEN-afbeeldingengalerij

Als u een fotogalerij wilt weergeven, een reeks productafbeeldingen wilt tonen of gewoon een diavoorstelling van uw meest recente vakantie wilt publiceren, dan is de NextGEN-afbeeldingengalerij de plug-in voor u. NextGEN Gallery is een volledig geïntegreerde Image Gallery-plug-in voor WordPress met een Flash-diavoorstellingsoptie. Naast de vele functies bevat NextGEN Gallery een miniatuurgenerator, sorteerbare albums en een watermerkfunctie.

2. cformsII Form-plug-in

Als u op zoek bent naar een gratis plug-in voor formulierbeheer, dan is cformsII een uiterst krachtige plug-in voor het opzetten van contactformulieren op uw WordPress-site. U hoeft geen PHP te kennen of code te schrijven. U kunt visueel formulieren bouwen in het WordPress-beheerderspaneel. Navigeer vervolgens naar de pagina of het bericht waar u het formulier wilt gebruiken en er is een knop in de WYSIWYG-editor waarop u klikt en er verschijnt een lijst met formulieren die u hebt gemaakt. Klik gewoon op degene die u wilt en uw formulier wordt in uw pagina ingevoegd. Update je pagina en je hebt het formulier live. U kunt verplichte velden en standaardwaarden opgeven en er zijn tal van stijlen om uw formulier perfect op uw site te laten passen.

1. Zwaartekrachtvormen

Als je de beste formulieren-plug-in wilt die WordPress te bieden heeft, heb je Gravity Forms nodig. Gravity Forms is een geweldige plug-in voor het beheren van online formulieren. Enkele van de ongelooflijk handige functies zijn voorwaardelijke formuliervelden, wat betekent dat u een veld of hele secties van het formulier kunt weergeven of verbergen op basis van een waarde die in een ander veld is geselecteerd. U kunt formuliervelden vooraf invullen met behulp van querystring, shortcode, functie of hooks. U kunt zelfs plannen wanneer formulieren beschikbaar zijn door een start- en einddatum toe te wijzen voor wanneer uw formulier live op uw site staat. Stel dat je een wedstrijd wilt organiseren waarbij de eerste 50 mensen die het formulier invullen een prijs winnen. Met Gravity Forms kunt u een limiet instellen voor het aantal inzendingen dat een formulier kan ontvangen. Vrijwel alles wat je ooit met een formulier wilde doen, Gravity Forms kan het.

Bron: Lee Blue

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie