Transceivers, een nieuw wapen in technologiearsenaal

Transceivers, een nieuw wapen in technologiearsenaal

Wat Dell 320-2881 te bieden heeft?

Dell 320-2881 is pluggable wat het mogelijk maakt om de optische interface beter te maken aan het einde van de kaartproductie. Het helpt ook bij verschillende connectorinterfaces of een mix van SX en LX SFP. Nu is de SFP-kooi een laag die aan de printplaat is bevestigd en die de transceiver accepteert. Op deze manier elimineert het extra productiearbeid en verlaagt het de prijs. Dell-producten zijn een van de beste producten die momenteel op de markt zijn.

Verschillende soorten zendontvangers:

Tegenwoordig vindt u SFP-transceivers die bestaan ​​uit single-mode glasvezel en multimode. Nu zijn deze SFP’s geconfigureerd met 850nm VCSEL-laser op 550m multimode fiber (SX), 1310nm laser over 10km single mode fiber (LX), 1550nm laser over 40km (XD), 80km (ZX), 120km (EX of EZX) single mode fiber en DWDM-transceivers. Onlangs heeft de transceiver-industrie veel verbeteringen aan de SFP MSA ontwikkeld. Het is ook bekend als SFP+. Het is ontworpen voor hogere datasnelheden, lagere kosten en betere thermische prestaties. SFP+ ondersteunt 8.5Gbit/s en 10.52Gbit/s Fibre Channel, 10Gbit/s Ethernet (10GBase SR, LR en LRM), SONET OC-192 (9.95Gbit/s) en G.709 "OTU-2" (10,7 Gbit/s).

Tegenwoordig worden SFP-transceivers gemaakt met verschillende soorten zenders en ontvangers. Op deze manier krijgt een gebruiker de keuze om de juiste transceivers te kiezen voor elke link die nodig zijn voor optisch bereik boven het werkelijke type optische vezel. Transceivers worden meestal geclassificeerd op basis van de standaard transmissiesnelheid op het medium (bijv. 1,25 Gbit/s voor Gigabit Ethernet of 10,3125 Gbit/s voor 10 Gigabit Ethernet). Multinationale bedrijven hebben SFP-transceivers nodig omdat het bedrijven helpt hun doelstellingen van brede bandbreedte te bereiken.

Wat biedt GBIC-SHOP u?

Wij bij GBIC-Shop bieden verschillende soorten SFP om aan de behoeften van de klant te voldoen. GBIC-producten worden uitsluitend met hoogwaardige componenten geproduceerd en bereiken een bovengemiddelde levensduur met hoge beschikbaarheid. Als u specifiek op internet naar Dell 320-2881 zoekt, is GBIC-de de beste plaats om de beste transceivers te vinden, zowel online als in Duitsland. Bel ons op 0208 – 777 2478 – 0 voor meer informatie over onze diensten en aanbiedingen. U kunt onze klantenservice bellen op de aangegeven tijd die op onze website staat vermeld. We kunnen een medewerker van de klantenservice aanstellen om u te helpen met uw vraag. U kunt ook de details van een transceiver opvragen bij onze vertegenwoordiger.

Bron: Lena Friedman

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie