Trends in ontwikkeling van mobiele apps om op te letten

Trends in ontwikkeling van mobiele apps om op te letten

In de afgelopen jaren heeft de mobiele app-industrie een aantal halsbrekende innovaties ondergaan en ondergaat het een radicale make-over. Geavanceerde technologieën zoals Beacon-technologie om de aandacht te vestigen op een specifieke locatie, Internet of things (IOT) om data te verzamelen en uit te wisselen, Big Data, Cloud computing is volop in het nieuws.

In het leven van vandaag spelen mobiele apps een belangrijke rol bij het vereenvoudigen van de dagelijkse taken. We hebben tegenwoordig mobiele applicaties voor alle dingen. Het is bewezen dat de meeste mobiele gebruikers hun tijd besteden aan het surfen op apps.

Hier zijn enkele trends in de ontwikkeling van mobiele apps om op te letten voor innovatieve mobiele apps om te overleven in de competitieve markt.

Beveiliging van mobiele apps op hoog niveau

Basisbeveiligingsmaatregelen staan ​​centraal. Niemand vindt het leuk als persoonlijke of financiële informatie van de gebruiker beschikbaar komt voor de hacker. Daarom beschouwen Apple IOS en Google Android beveiliging als een belangrijke factor. Ontwikkelaars moeten er dus naar streven dat hun apps succesvol werken en aan alle beveiligingsprotocollen voldoen.

Locatiegebaseerde apps met Beacon-technologie

De beacon-technologie van Apple heeft een buzz veroorzaakt in de app-industrie. Beacon-technologie zorgt ervoor dat apps de aandacht vestigen op een specifieke locatie. Als u een iOS-gebruiker bent, probeer dit dan eens, dit zal een reeks services en suggesties bieden op basis van uw geografische locatie. Het draait allemaal om het verstrekken van de juiste informatie aan het recht van de gebruiker.

Draagbare apps

Nu ging de aandacht van iedereen naar draagbare technologie. Het tilt de app-industrie naar een hoger niveau. Ontwikkelaars moeten beginnen met het bouwen van draagbare apps. Deze technologie wordt verkend van gezondheidszorg, fitness tot mode, textiel en meer. Smart wear, Apple Watch, Google Glass, Samsung-uitrusting is het geweldige voorbeeld van draagbare technologie.

Internet of Things (IOT)

Verschillende bedrijven zijn ook begonnen met het integreren van IOT. Het zal de ontwikkeling van apps helpen met de geavanceerde functie, nieuwe standaarden en hun eigen beveiligings- en privacyproblemen. Zoals slimme auto’s zullen systemen als een verkeerslicht aan elkaar kunnen koppelen. De sensor van het signaal geeft op zijn beurt verkeersaanwijzingen, huidige weersomstandigheden, verzendwaarschuwingen voor ongevallen en biedt alternatieve route-opties aan de bestuurder.

Enterprise-apps

Zowel in de app store als in de play store hebben enterprise-apps onder een totaal aantal apps meer grip gekregen. Mobiele apps voor ondernemingen zijn zeker veel duurder dan mobiele apps voor consumenten. Apps op bedrijfsniveau worden geleverd met de allerhoogste beveiligingsfuncties, zoals gebruikersnaam/wachtwoord, codering/decodering en MDM-software om de vertrouwelijke gegevens te beschermen tegen lekken. Onderzoek toont aan dat ondernemingen die oplossingen bieden, werknemerstevredenheid en een vriendelijker werkgezicht zullen krijgen.

Kwaliteitsinhoud en marketingplan

Helaas concentreren ontwikkelaars zich voornamelijk op het technische en negeren ze inhoud. Ontwikkelaars moeten zich ook op de inhoud concentreren.

Gebruikerservaring

In de app store en play store zijn een miljoen apps aanwezig. Mogelijk vindt u veel apps die vergelijkbaar zijn met uw app; je moet de concurrentie het hoofd bieden en worstelen om op te vallen. Om uw app succesvol te maken, moet de app voldoen aan de klanttevredenheid. Gebruikerservaring en respons zijn belangrijk om de app-prestaties te begrijpen. De ontwikkelaar kan het gedrag van gebruikers bestuderen met behulp van analytische.

Blijf op de hoogte van de laatste markttrends en technologieën

Bron: Reshma M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie