U kunt Microsoft Exchange Server Services niet uitvoeren na gebeurtenis-ID 7011

U kunt Microsoft Exchange Server Services niet uitvoeren na gebeurtenis-ID 7011

Gedraagt ​​uw Microsoft Exchange Server 2000-systeem zich ongewoon? Kunt u verschillende Exchange Database Server-services niet starten? Is uw EDB (Exchange Server Database) ontoegankelijk? Dergelijk gedrag duidt op corruptie van de Exchange-database, die kan optreden vanwege een breed scala aan redenen, variërend van een eenvoudige gebruikersfout tot een catastrofale systeemcrash. Het leidt tot kritiek gegevensverlies en heeft Exchange Recovery nodig om toegang te krijgen tot uw bedrijfskritieke gegevens.

Overwegen,

A) U krijgt gebeurtenis-ID 7011 terwijl u op Exchange Database Server werkt.

B) De SMTP-service (Simple Mail Transfer Protocol) op de servercomputer reageert niet meer of wordt onjuist beëindigd.

C) Systeem loopt vast wanneer u IISADMIN-, W3SVC-, IMAP4SVC-, RESVC- en POP3SVC-services uitvoert. U moet uw computer opnieuw opstarten wanneer dit gebeurt.

D) De services stoppen niet wanneer u ze probeert te stoppen en opnieuw te starten. E) U kunt foutmeldingen tegenkomen, vergelijkbaar met de volgende:

l. Time-out (30000 milliseconden) in afwachting van een transactiereactie van de RESVC-service.

ii. Time-out (30000 milliseconden) in afwachting van een transactiereactie van de IISADMIN-service.

iii. Time-out (30000 milliseconden) in afwachting van een transactiereactie van de W3SVC-service.

Dit gedrag van Microsoft Exchange Database Server maakt uw waardevolle gegevens ontoegankelijk. Om uw servergegevens terug te krijgen, moet u eerst de oorzaak van dit probleem identificeren en dit vervolgens oplossen met Microsoft Exchange Recovery.

Gronden van het probleem

U kunt dit gedrag van Microsoft Server tegenkomen vanwege een van de onderstaande redenen:

1. Er is een bericht ontvangen door het MS Exchange Server 2000-systeem, dat een beschadigde tijdstempel heeft.

2. Het bericht heeft een ongeldig FILETIME-kenmerk.

3. Exchange-databaseserver is beschadigd door een virusinfectie, onjuist afsluiten van het systeem en crashsituaties van toepassingen.

Oplossing

Microsoft heeft een hotfix voor dit probleem. U kunt het downloaden van de website van Microsoft en het op uw MS Exchange-computer installeren. Het kan het probleem van de databasecorruptie echter niet oplossen en de database blijft ontoegankelijk. Om databasecorruptie op te lossen, is Exchange Server Recovery nodig. U kunt een beschadigd EDB-bestand gemakkelijk repareren en herstellen met Exchange Recovery Software. Ze zijn krachtig genoeg om systematisch de hele database te scannen en alle beschadigde mailboxen eruit te halen. Ze extraheren alle mailbox-objecten zoals e-mails, notities, contacten, taken, agenda-items en meer.

Bron: Axel Culver

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie