Uw huwelijksreis plannen in Krabi

Uw huwelijksreis plannen in Krabi

Het plannen van uw huwelijksreis kan een moeilijk proces zijn; beslissen waar je heen wilt, wat je budget is, wat je gaat doen en waar je gaat verblijven. Geloof het of niet, sommige stellen geven het op en organiseren er geen. Dat is, geloof me, een heel slecht idee. Als je een van de gelovigen bent of iemand die gewoon besluit te trouwen, is de huwelijksreis een van de beste ervaringen tijdens het proces van het aangaan van de knoop met je partner.

Krabi is een van de provincies van Thailand aan de oever van de Andamanse Zee. Het is niet erg populair onder toeristen, ondanks dat het een erg mooie plek is met een groot aanbod aan activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen. Daarom is Krabi naar onze mening een perfecte bestemming voor een huwelijksreis met een groot aantal hotels waar u en uw partner kunnen verblijven, activiteiten die u tijdens uw huwelijksreis kunt ondernemen en bezienswaardigheden

Ten eerste moet u zelf een veerboot boeken van Phi Phi naar Krabi en een veerboot van Krabi naar Phi Phi, het ticket kan online worden gekocht.

5 beste hotels/resorts beschikbaar in Krabi

1. Krabi Heritage Hotel: twee zwembaden, gratis WiFi, fitnesscentrum en massageservice beschikbaar.

2. Golden Beach Resort: twee zwembaden, bubbelbad, gratis wifi, tuin en massageservice.

3. Krabi Resort: watersporten, twee zwembaden, massageservice, tuin, privéstrand en het fitnesscentrum.

4. Peace Laguna Resort: speelkamer, sauna, tuin, fitnesscentrum, kinderclub, massageservice, stoombad, spa, twee zwembaden, gratis WiFi.

5. Ao Nang Beach Resort: twee zwembaden, gratis wifi, massageservice en tuin.

Wanneer u uiteindelijk een hotel of resort kiest om in te verblijven, is er de kwestie van het plannen van de activiteiten die u en uw significante ander zullen ondernemen. Hier is een lijst met activiteiten die u in Krabi kunt doen;

1. Beklim het uitkijkpunt Railay Beach voor fantastische bezienswaardigheden, de perfecte activiteit voor de dag als je graag gaat wandelen en prachtige landschappen wilt zien, een zeer goede activiteit voor fotografen.

2. Ga naar het Railay Beach en ontspan! Niets fijner dan achterover te leunen, naar het kristalheldere water te kijken en te verdwalen in je eigen gedachten.

3. Ga op de Tab Kak Hang Nak Hill Nature Trail. Hou je van de natuur? Als het antwoord ja is, is het natuurpad perfect voor jou. Als je een fotograaf bent, nog beter!

4. Ga naar de Krabi Night-markt, deze staat vol met prachtige kleine items die je voor jezelf of een geliefde kunt kopen als aandenken.

5. Ga naar de Pranang-grot; een perfecte activiteit voor degenen die graag naar geografische locaties kijken, de grot is een prachtige plek.

6. Ga op een boottocht!

7. Ga kajakken!

8. Ga duiken!

9. Bezoek WatKaewKoWararam

10. Zie de Meervalkwekerij.

Lees meer details: http://www.andamanferryservice.com/phi-phi-island.php

Bron: Nan Kaouthai

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie