Uw merk opbouwen via forums en online groepen

Uw merk opbouwen via forums en online groepen

Laten we het hebben over forums en online groepen. Mensen praten de hele tijd over hoe moeilijk het is in forums en online groepen. Ik snap het niet, ik heb een deel van mijn beste verkeer ter wereld gekregen van Forums, en ik heb klanten gehad die het geweldig goed hebben gedaan met Forums. Ja, het is hersenloos werk. Ja, het is een kwestie van het juiste bericht vinden om op te reageren. Ja, het is een kwestie van een vertrouwde affiche te worden, zodat je een uitknijppagina in je handtekeningen kunt zetten. Nee, dat is niet gemakkelijk. Ja, het duurt 2 tot 3 maanden om te doen. En als je niet bereid bent om 2, 3 maanden te investeren in het opbouwen van een bron van veel verkeer, dan zijn forums en communities niets voor jou.

Je plaatst geweldige inhoud met een paar video’s en je plaatst berichten in een forum of community. Nu laag op interviews. Waar krijg ik sollicitatiegesprekken? Hier is het ding, als je genoeg artikelen schrijft, zullen mensen je vragen om geïnterviewd te worden. Ik krijg veel sollicitatieverzoeken. De meeste sla ik af, omdat ik er gewoon geen tijd meer voor heb. Sterker nog, ik wou dat ik een manier had gevonden om ze allemaal te doen, echt waar. Maar als ik alleen maar interviews deed, zou ik geen trainingen zoals deze kunnen maken. Ik kon niet alle andere dingen doen waarvan ik hoop dat ze waarde toevoegen aan de wereld. Als je begint, schrijf je een paar honderd artikelen en zet je ze op je website, en je schrijft nog een paar honderd, en je plaatst ze hier en daar, en je begint te rangschikken in Lifehack, en je begint te rangschikken in de websites in uw niche, en u begint te rangschikken op de forums… Ik kan bijna garanderen dat u interviewverzoeken krijgt.

Je zou kunnen zeggen, hoe kom ik erachter of het een goed interview is of niet? Doe ze allemaal! Doe ze allemaal totdat je overweldigd bent! Dan praten we over wanneer we moeten bezuinigen. En dan begin je dingen op te merken, bezuinigen. Dit is wat je doet, als iemand je interviewt, plaats je dat interview. Het eerste wat je doet als iemand je voor een interview vraagt, is: “Mag ik het recht hebben om het ook op te nemen en het in mijn marketing op dezelfde manier te gebruiken als bij de jouwe?” Ze zullen bijna altijd ja zeggen, en als ze nee zeggen, zeg dan nee, dank je. Tenzij het duidelijk ergens is waar je door geïnterviewd wilt worden.

Als ze je interviewen, neem je het ook op en zet je het op je website als het interview door die en die. Het creëert onmiddellijke geloofwaardigheid voor u en u deelt het op Facebook, u deelt het op Google+ en u krijgt onmiddellijk geloofwaardigheid. En als 50 verschillende mensen je het komende jaar interviewden, en die allemaal op de voorpagina van je website verschijnen, en ze beginnen te verschijnen in Google, wat gaat er dan gebeuren? U zult onmiddellijke geloofwaardigheid hebben.

Voordat we verder gaan, ga ik in op nog drie dingen die ik je wil meegeven. Sommigen van jullie vragen nog steeds, waar is de 1-2-3 formule? ER IS NIET EEN!

Hopelijk heb je nu het idee dat je moet weten hoe je website eruit gaat zien, je moet weten hoe je de wereld gaat veranderen, en je moet beginnen met het veranderen van de wereld daar op uw website, en vertel dan iedereen dat u erover weet.

Een ding waar ik het in het verleden over heb gehad, is dat je een lijst hebt van 100 Facebook-vrienden. En de meesten van jullie hebben waarschijnlijk 100 Facebook-vrienden. Je zou een bericht op je Facebook-pagina moeten kunnen plaatsen met de tekst: “Hé, zoals je weet, heb ik gewerkt aan het starten van mijn eigen bedrijf, en ik ben er een begonnen. Het maken van een plakboek is mijn nieuwe zaak, en Ik weet dat je waarschijnlijk niet geïnteresseerd bent in plakboeken, maar zou je alsjeblieft iedereen willen vertellen die je kent die misschien wel geïnteresseerd zou kunnen zijn in plakboeken?” Hier is het ding, als iemand je ontvriendt, omdat je ze op Facebook hebt gespamd, omdat je je vrienden hebt verteld over je persoonlijke huisdierenproject. Wil je ECHT Facebook-vrienden zijn met die persoon?

Als je bang bent om je vrienden over je bedrijf te vertellen, moet je misschien een bedrijf opzetten dat je vrienden leuk zouden vinden. Of misschien moet je een aantal van je vrienden opnieuw evalueren. Ik meen het! Je vrienden zouden de #1 mensen moeten zijn die je steunen. Je zegt: “Nou, die en die steunt me niet”, misschien moet je ze gewoon voor 3 maanden ontvrienden. Ik weet niet wat het antwoord is, ik ken niet alle regels voor sociale etiquette, ik weet niet of je iemand ontvriendt met wie je kind naar school gaat en ze zullen niet meer met je praten, en je kinderen kunnen niet samen spelen. Ik weet niet hoe al die dingen werken. Dat zul je aan jouw kant moeten uitzoeken, ik ben geen relatie-expert.

Wat ik bedoel is, als iemand een hekel heeft aan het bedrijf dat je aan het opbouwen bent, zo erg dat ze je vriend willen ontvrienden? Ik twijfel aan hun vriendelijkheid.

Ik vind dat je het aan iedereen moet kunnen vertellen. Ik geloof dat je een visitekaartje moet kunnen laten maken dat alleen de naam van je website en je logo bevat.

En elke keer dat je mensen tegenkomt in de supermarkt, en je praat, en je zegt “hé, wat doe je”, en ze vertellen je, en ze vragen je wat je doet, haal je je kaart tevoorschijn en zeg je , “Ik beheer deze website.” Het maakt niet uit of je 3 dagen geleden begonnen bent, je runt die scrapbooking website, toch? Geweldig, “Ik beheer deze website, en laat me je dit vragen, ken je iemand die geïnteresseerd is in scrapbooking? Hier is nog een kaart.” Je wilt misschien niet zo agressief zijn, maar ik probeer je gewoon duidelijk te maken dat je dit ook offline kunt doen. Dit zou geen geheim project moeten zijn dat je online hebt staan. Denk je dat Dropbox een geheim project was? Denk je dat Taskrabbit een geheim project was? Is Google een geheim project? Is Facebook een geheim project. Is Business Insider een geheim project?

NEE! Het zijn geen geheime projecten, het zijn sociale projecten!

Als je je website gebruikt en het een sociaal project laat worden, zul je merken dat er verbazingwekkende dingen gaan gebeuren.

Bron: Sean Mize

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie