Uw partnerbedrijfsplan voor thuis schrijven

Uw partnerbedrijfsplan voor thuis schrijven

Dit is een typisch scenario: u besluit een bedrijf aan huis te starten en plotseling zit iedereen die u kent letterlijk met zijn neus in uw bedrijf. Wat vertel je hen? En hoe beantwoord je je eigen vragen? Wat mag u van het bedrijf verwachten op het gebied van stabiliteit, levensduur, vitaliteit, vertrouwen, inkomen, enzovoort? Eerst het slechte nieuws: er zijn geen garanties. Dan is het goede nieuws: er is voldoende informatie om uw eigen conclusies te trekken. Het internet is enorm, en elk goed bedrijf biedt gratis marketingtools en training aan.

Maar terug naar het WAAROM van dat businessplan. Je begint klein, langzaam en jongen! valt er veel te leren. Wat heeft het voor zin om er echt voor te gaan zitten en een businessplan te schrijven? Jij bent Bill Gates niet, dit is Microsoft niet, jij bent gewoon een paar uur per week in je thuiskantoor, langzaam aan het opbouwen van een online zakelijke aanwezigheid, niet echt begrijpend wat je in godsnaam gaat doen.

Ontspan en adem. In tegenstelling tot Mount Rushmore, is uw plan niet ontworpen om de weersinvloeden door de eeuwen heen te weerstaan. Je kunt verwachten dat het zal veranderen en buigen met de stroom van je echte ervaringen, die helemaal van jou zullen zijn, niet identiek aan die van iemand anders.

Wat het schrijven van je plan zal doen, is ervoor zorgen dat je pauzeert, denkt, droomt, studeert en je concentreert. Het geschreven document, of het nu één of twaalf pagina’s is, geeft uw bedrijf een kader om binnen te werken. Het internet is enorm en schijnbaar eindeloos. Het is gemakkelijk om de focus te verliezen en elke dag weg te drijven op een andere gril of ander idee. Als u begrijpt waar u nu bent, met welke tools u moet werken, wat uw doelen zijn en hoe u deze het beste kunt bereiken en uw succes kunt meten, kunt u op schema blijven en de paar uur die u in uw bedrijf investeert niet verspillen in de beginfase.

Wanneer je je verloren of verward voelt, kun je terugkeren naar wat je hebt geschreven. Wanneer u uw situatie analyseert en besluit een wijziging aan te brengen, herschrijft u dat deel van het plan. Begrijp dat het een levend document is, bedoeld om met u en uw bedrijf mee te groeien. Je businessplan is je vriend.

Aan de slag met het businessplan

Eerst moet je het bedrijf en het management ervan bestuderen. U moet de producten, het compensatieplan en de netwerkstructuur lezen en leren kennen. Zie je volgende maand. Grapje.

Plan om de komende maanden ENKEL wat te lezen op elke werkdag, zo niet voor onbepaalde tijd. Blijf elke dag op de hoogte van de berichten op het bedrijfsforum; lees elke dag iets in de trainingsverslagen. Je opleiding gaat door. Plan ervoor.

Als u klaar bent, opent u een Kladblok-venster en beantwoordt u deze vragen:

Welke service/producten levert uw bedrijf en in welke behoeften voorziet het?

Wie zijn de potentiële klanten van uw product of dienst en waarom zullen zij het bij u afnemen?

Hoe bereikt u uw potentiële klanten?

Waar haalt u de financiële middelen vandaan om uw bedrijf te starten?

OK. Misschien biedt uw bedrijf veel producten en diensten aan. Waar wil je op focussen? Ik stel voor dat u zich in eerste instantie concentreert op een of twee producten en/of de affiliate-mogelijkheid. Met andere woorden, houden is eenvoudig. Als je eenmaal onder de knie hebt wat je doet, weet je wanneer het tijd is om uit te breiden. Doe alleen waar u zich prettig bij voelt, bij elke stap. Dit is UW zaak, het is uw recht en voorrecht om te beslissen over uw aanpak.

Internetmarketing hangt af van het opbouwen van vertrouwen. Hoe ga je dit doen?

Klanten bereiken betekent marketing. Jouw beslissing, nogmaals. En nogmaals, de opties zouden in het trainingsmateriaal van uw bedrijf moeten staan.

We hebben het dus over het ontwikkelen van een lees-/studieschema. Hier is een mogelijke lijst, als je eenmaal genoeg hebt gelezen om je eigen beslissingen te nemen om de bovenstaande vragen te beantwoorden, begin dan met schrijven. Je schrijven kan bestaan ​​uit lijsten met woorden en zinsdelen, brainstormen in vrije vorm, schetsen, mindmaps, wat voor jou ook werkt. Schrijf het gewoon op en vergeet niet vaak op te slaan. Als uw thuiskantoor wordt bewoond door katten of kleine kinderen, hebben ze de neiging om willekeurige toetsen op het toetsenbord in te drukken. Documenten verdwijnen soms zomaar. Sparen voorkomt een totale ramp.

  1. Bestudeer de producten.
  2. Lees het trainingsmateriaal.
  3. Lees over commissies, bonussen, etc.
  4. Bestudeer de marketinghulpmiddelen en -strategieën
  5. Ontdek welke gratis tools beschikbaar zijn.
  6. Bezoek regelmatig de forums. Lees alles over aan de slag.
  7. Vragen stellen.

Uw definitieve schriftelijke businessplan bestaat uit ten minste vier delen:

Inleiding/achtergrond: geschiedenis van het bedrijf en zijn oprichter, internetmarketingtrends, waarom DIT bedrijf en waarom NU, enzovoort.

Doelen: Ik raad je aan om na te denken over wat je over twee jaar zou willen verdienen, maar richt je vooral op doelen voor je eerste jaar. Realistische doelen kunnen worden geprojecteerd op basis van informatie op de bedrijfswebsite, in nieuwsbrieven, zoekopdrachten op de forums en gerichte vragen aan andere filialen.

Marketingplan: gebaseerd op uw antwoorden op de eerste 3 vragen hierboven en uw studie van marketinghulpmiddelen en -tools.

Actieplannen: de details van wat u het komende jaar maandelijks, wekelijks en/of dagelijks gaat doen.

Ik kan je niet vertellen wat je antwoorden moeten zijn, omdat je moet beslissen hoeveel geld je moet investeren. Alleen u kunt bepalen hoeveel uur per dag, week of maand u in uw bedrijf kunt investeren. Welke producten u het meest op uw gemak voelt bij marketing en op wie u zich als uw klantenbestand wilt richten, zijn allemaal beslissingen die alleen u kunt nemen. Als je vastloopt en een vraag niet begrijpt, niet weet waar je informatie kunt vinden of niet weet hoe je een vraag moet STELLEN, neem dan contact op met je sponsor of iemand in je upline. Als ze je niet kunnen helpen, moeten ze je naar iemand kunnen sturen die dat wel kan.

Je mag je NOOIT alleen voelen. Werken moet LEUK zijn!…

Bron: Glenn Beach

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie