Veelgestelde vragen over het Amerikaanse leger – Wat moet ik meenemen naar de basistraining?

Veelgestelde vragen over het Amerikaanse leger – Wat moet ik meenemen naar de basistraining?

Een veel voorkomende vraag die toekomstige soldaten stellen is: “Wat moet ik meenemen naar de basistraining”? Het is een onderwerp dat zorgen baart voor degenen die naar de basisopleiding gaan en bang zijn dat ze in de problemen komen als ze smokkelwaar naar de basis brengen. Om je twijfels en frustratie weg te nemen, leg ik je uit welke items je mee kunt nemen naar de bootcamp.

Kleding

Als je de officiële paklijst op de site goarmy.com hebt gelezen, zou je zien dat je een extra set kleding mee moet nemen. Om eerlijk te zijn, krijg je op de eerste dag bij aankomst bij de receptie nieuwe uniformen en draag je deze tot de dag van afstuderen. Het is echter aan te raden om de kleding op je rug te dragen en een paar comfortabele tennisschoenen.

Documenten

Het enige dat u nodig heeft, zijn de gecertificeerde originele documenten die u aan uw recruiter hebt gegeven. Die documenten zijn uw geboorteakte, socialezekerheidskaart, certificaten, identiteitskaart, huwelijksvergunning, echtscheidingsbesluit, documenten voor echtgenoten en kinderen en hebben ook uw formulier voor directe storting. U of uw recruiter legt uw persoonlijke gegevens klaar in een manilla-map, zodat u deze aan het opvangbataljon van BCT kunt geven.

Technologie

Je kunt je elektronische apparaten meenemen naar de bootcamp, zoals een iPod, iPad, laptop, mp3-speler en digitale camera, maar verwacht dat deze items worden opgeborgen in de opslag. Alleen je mobiele telefoon is het geautoriseerde item en je boorsergeanten zullen ze van tijd tot tijd teruggeven als je privileges verdient.

Diversen

  • Kleine rugzak in neutrale kleuren.
  • Een goedkoop zwart polshorloge
  • Een visitekaartje om te bellen via de telefooncel. Alleen als u besluit uw mobiele telefoon niet mee te nemen.
  • Een adresboek.
  • Stationaire benodigdheden zoals een notitieboekje, pen, enveloppen en ook postzegels.

Persoonlijke hygiëne

Als u denkt dat u tijdens uw reis gemakkelijk vies of stinkend kunt worden. Het is aan te raden om een miniatuur hygiënekit bij je te hebben die acceptabel is binnen het beleid van de luchtvaartmaatschappij. Je zult merken dat het de meest elementaire voorzieningen bevat, zoals een deodorant, een tandenborstel, tandpasta, een kam, een scheermes en ook scheerschuim.

Contant geld

Niets is gratis in de basisopleiding, behalve het eten, uniformen en wasgoed en ook huisvesting. Anders moet je betalen voor hygiënebenodigdheden en ook voor knipbeurten die $ 7 dollar kosten. Om toegang te krijgen tot uw geld, moet u uw bankpas gebruiken om geld van uw rekening op te nemen. Ze hebben geldautomaten in de buurt van de Post Exchange (PX)-winkel, zodat u biljetten van twintig kunt opnemen.

Bron: Gregory Warren

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie