Veelvoorkomende fouten in internetmarketing kunnen uw bedrijf verwoesten

Veelvoorkomende fouten in internetmarketing kunnen uw bedrijf verwoesten

Een van de interessantste verkopers met wie ik ooit heb gesproken, was Glenn Turner, een meester op het gebied van netwerkmarketing en directe verkoop.

Niet per se omdat hij veel goed advies gaf over verkopen, ethiek en omgaan met mensen (hij is een echte pro in deze dingen), maar omdat hij één ding zei dat waarschijnlijk mij, mijn familie en mijn internetmarketingbedrijf zal redden van het verdragen van veel verdriet later langs de lijn.

In feite is dit geheim dat hij me vertelde iets dat volgens mij elke internetmarketeer ter harte zou moeten nemen en vanaf nu zou moeten overwegen.

En dat wil zeggen, niet rommelen als het gaat om het terugbetalen van het geld van mensen.

Zelfs als je weet dat je gelijk hebt en ze hun einde van de overeenkomst niet hebben nageleefd, en zelfs als je weet dat je de wet naar de letter volgt.

Waarom?

Want je weet gewoon nooit met wie je te maken hebt.

Vooral als u aan mensen op internet verkoopt.

Glenn vertelde me bijvoorbeeld hoe een van zijn zakelijke kansenbedrijven die hij in 1967 had, ervan werd beschuldigd een ‘loterij’ te zijn en te sluiten.

Nu deed Glenn alles volgens het boekje en wettelijk had hij alles op orde.

Maar wat er gebeurde, was dat een paar mensen in zijn bedrijf waren gekomen en het werkte niet voor hen, en ze wilden hun geld terug, ook al kwamen ze niet in aanmerking voor een terugbetaling en had Glenn niets verkeerd gedaan.

En dus, doende wat de meeste mensen zouden doen, gaf hij het hen niet terug.

Het enige probleem was dat deze twee jongens allebei procureur-generaal waren en dat het dus niet moeilijk voor hen was om hun invloed en macht te gebruiken om Glenn te laten stoppen.

De strekking van het verhaal?

Je weet nooit aan wie je verkoopt.

De onaangename man met het “hotmail” e-mailadres en de valse naam die zijn geld terug eist, kan verbonden zijn op manieren die een zeer negatieve invloed kunnen hebben op u, uw bedrijf en uw leven.

En dus geef ik nu bijna altijd geld terug. Zelfs als ik weet dat ik gelijk heb.

Ja, er zijn uitzonderingen hierop (ik ben absoluut geen doe-het-zelver), maar voor het grootste deel geloof ik in het geven van snelle en onmiddellijke terugbetalingen.

Het bouwt niet alleen een goed imago voor je op als een vertrouwd, eerlijk persoon, maar het kan je later veel verdriet besparen als iemand echt zijn woede op je wil afreageren door te proberen je aan te klagen of je bij sommigen aan te geven.” alfabet” federaal regelgevend agentschap.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie