Veilig geld beleggen in een turbulente aandelenmarkt

Veilig geld beleggen in een turbulente aandelenmarkt

Er zijn een paar dingen die u moet weten om ervoor te zorgen dat u uw geld veilig belegt. Het eerste is dat de aandelenmarkt geen erg veilige plek is om al je eieren in één mand te leggen. U moet uw portefeuille echt diversifiëren om ervoor te zorgen dat u gelijke tred houdt met de inflatie.

Heb je gehoord van instellingen of adviseurs die je geld beleggen en die controle hebben over je financiën, zoals Bernie Madoff of The Stanford Financial Group. Veel mensen hebben net een rekening geopend en laten dit soort financiële organisaties al hun geld investeren. Het probleem is dat of deze jongens nu geld verdienden of geld verloren, ze nog steeds hoge commissies op jouw geld kregen. Ze hadden ook volledige controle over uw geld, dus deze instellingen of individuen voerden illegale Ponzi-schema’s uit met uw geld en zolang ze nieuw geld van investeerders bleven krijgen, leek het alsof ze uw geld op de juiste manier investeerden. Ze garandeerden een rendement van 10% en hoger.

Het probleem dat ik heb met het feit dat je geen controle hebt over je eigen financiën, is dat je nooit weet wat er met je geld aan de hand is. De investeerders werden schuldeisers van deze instellingen en velen kregen het geïnvesteerde geld nooit terug.

Als beleggingsadviseur zorg ik er altijd voor dat mijn klanten kunnen inloggen en hun eigen geld kunnen beheren en controleren hoe hun beleggingen presteren.

De aandelenmarkt is erg onvoorspelbaar en vertoont grote dalingen, op het moment van schrijven, en mijn focus is om geen verliezen te hebben wanneer u uw geld belegt en om zo fiscaal efficiënt mogelijk te zijn. Ik heb miljoenen dollars geïnvesteerd en ik zorg ervoor dat verliezen geen deel uitmaken van mijn filosofie. U moet nog steeds investeren in een 401k-plan als dit op uw werk wordt aangeboden, maar diversifieer uw beleggingen in uw 401k-plan en zorg ervoor dat u een deel in de geldmarktsector toewijst om de blootstelling te beperken.

Ik gebruik lijfrentes en verzekeringen als een manier om grote sommen geld te beleggen en toch geweldige rendementen te behalen, variërend van 7% en hoger, zonder het risico dat ik een hoofdsom verlies, zelfs niet in een neerwaartse markt. Als u strikt in een vaste lijfrente belegt, houdt u de inflatie niet bij. Als u in een variabele annuïteit belegt, loopt u een beursrisico dat grote verliezen kan hebben. Ik ben een expert in geïndexeerde annuïteiten en ik heb er miljoenen dollars van verkocht en ze blijven groeien vanwege de veiligheid van de hoofdsom en ook het vermogen om gelijke tred te houden met de inflatie en het uitstel van belastingheffing van de winsten is belangrijk.

Wanneer u grote bedragen belegt in geïndexeerde annuïteiten, heeft u ook lage beheerskosten, in tegenstelling tot variabele annuïteiten, die net als de aandelenmarkt een persoon nodig hebben om de fondsen te beheren die de kosten verhogen. Geïndexeerde producten worden vergeleken met een benchmark, zoals de S&P 500 of een andere index, en dus lagere exploitatiekosten. De aankoop van een geïndexeerde lijfrente gaat gepaard met serieuze naleving om ervoor te zorgen dat dit type investering geschikt voor u is. Ten eerste moet ik ervoor zorgen dat, aangezien uw geld voor een bepaalde periode vastzit, dit de juiste investering is voor de belegger. Het bedrijf zal er ook voor zorgen dat deze investering geschikt is voor de koper en dan heeft de investeerder een gratis kijkperiode om ervoor te zorgen dat de investering past. Meestal is een lijfrente niet geschikt voor iemand die eind jaren 70 of 80 is, maar de naleving zal dit afhankelijk van de situatie bepalen. Als een klant dichter bij de 80 jaar is, kijken we naar geïndexeerde levensverzekeringen om te zien of we een probleem voor hen kunnen oplossen. Ik doe goed werk van due diligence om ervoor te zorgen dat mijn klanten passen bij het product dat hun geldproblemen oplost.

Bron: Thomas H Rawls

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie