Vemma Business Opportunity – Zal het u rijk maken?

Vemma Business Opportunity – Zal het u rijk maken?

Ja, veel mensen kennen Vemma en praten over het bedrijf en zijn geweldige marketing- en compensatieplan.

Vandaag wil ik in dit artikel onderzoeken of het bedrijf iedereen die deelneemt aan haar marketingprogramma rijk kan maken.

Laten we eerst beginnen met uit te leggen wat Vemma is voor degenen die de naam misschien voor het eerst horen.

Vemma Drink of Juice is een speciaal samengestelde gezondheidsdrank die wordt uitgeroepen tot de koning van alle vruchtensappen. Het is gemaakt van de mangosteenvrucht waarvan bekend is dat het een remedie is voor vele ziekten bij man en vrouw.

Vemma als bedrijf werd opgericht en wordt gerund door een man genaamd BK Boreyko en zijn 2 zussen, die allemaal afkomstig zijn uit een direct marketing-achtergrond, hun ouders waren Amway-distributeurs. Ze groeien op om te zien hoe hun ouders hun woonkamer in een ontmoetingsplaats veranderen om Amway-producten te promoten onder hun familievrienden.

Vemma als naam is bedacht uit de volgende woorden, namelijk: Vitaminen, Essentiële Mineralen, Mangosteenfruit en Aloë Vera. Het bedrijf brengt hier weinig sapproducten op de markt via het directe verkoop- of MLM-model.

Laten we eens kijken of iedereen die zich bij dit bedrijf aansluit, rijk kan worden met het verkopen van de producten.

Allereerst wil ik zeggen dat het bedrijf kwaliteitsproducten heeft waarvan is bewezen dat ze goed zijn. Maar zonder de juiste training of kennis zul je dit niet kunnen verkopen omdat mensen al bevooroordeeld zijn vanwege de ervaring met andere vergelijkbare bedrijven en hun producten die niet effectief bleken te zijn.

Zal iedereen rijk worden door deel te nemen aan de zakelijke kans van Vemma? Het antwoord is nee!

Niet iedereen die bij het bedrijf komt, kan het halen. In feite zullen velen geld gaan verliezen. Laat me dit uitleggen. Met het marketing- en beloningsmodel dat door het bedrijf is aangenomen, verdient u alleen een dubbeltje op basis van uw verkopen. Met andere woorden, geen verkoop is gelijk aan geen salaris of inkomen voor u als distributeur. Bovendien wordt van u verwacht dat u een minimale maandelijkse aankoop doet om uw distributeurschap actief en gekwalificeerd te houden. Dit kost geld en als je niet verkoopt of anderen rekruteert die kopen, dan krijg je je geld niet terug. Daarom besteedt u zonder enige beloning of rendement. Vroeg of laat zal de frustratie toeslaan en zal de distributeur stoppen. Daarom zal niet iedereen rijk zijn met het bedrijf.

Maar er zijn er een paar die het gaan redden met een bedrijf als Vemma. Dat zijn degenen die tijd besteden om te leren hoe ze online en offline een verkoop kunnen doen.

Het goede nieuws is dat dit te leren is. Besteed eens aan het onderwijzen van uzelf en ik denk dat u niet alleen geld kunt verdienen met Vemma, maar met elk ander bedrijf in de mlm-regio die uitstekende producten heeft zoals Vemma.

Conclusie.

Als u zich bij een bedrijf als Vemma wilt aansluiten, moet u eerst een opleiding volgen.

Bron: Okereke Uma

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie