Verdien geld met AdSense

Verdien geld met AdSense

Ik weet dat velen van u geld willen verdienen met AdSense. En ik weet ook dat velen van u ellendig geld hebben verdiend met AdSense, ook al heeft u een redelijke hoeveelheid verkeer naar uw site. Elke dag levert uw AdSense u bij wijze van spreken slechts ‘centen en dubbeltjes’ op.

Hier is een zeer belangrijke tip voor degenen die geld willen verdienen met Google AdSense. Selecteer uw niches verstandig.

Uw inhoud is uitstekend, de website is goed ontworpen en de advertenties zijn gepositioneerd op plaatsen waarvan bekend is dat ze goed converteren, maar het bedrag per klik is teleurstellend laag, toch?

Dus wat is het probleem? Eenvoudig. Je richt je op de verkeerde markt. Je ziet dat de prijs per klik van AdSense varieert. Sommige adverteerders betalen in sommige niches veel geld, terwijl u in andere niches maar één cent per klik kunt krijgen. Het is dus erg belangrijk om te weten wat voor soort geld er aan een bepaalde niche wordt uitgegeven voordat u besluit u erop te richten.

De niche voor studieleningen staat bijvoorbeeld bekend als een extreem goed betalende niche. Dat geldt ook voor niches zoals de creditcard, gewichtsvermindering en schuldconsolidatie. Het zijn ook allemaal goedbetaalde niches. Zoek uit welke de goed betalende niches zijn.

Dat is de reden waarom u uw niche correct moet kiezen als u geld wilt verdienen met AdSense. Het kiezen van de juiste niche kan een enorm verschil maken in uw inkomsten.

Dus, hoe weet je welke goed betalende niches zijn? Gebruik de gratis PPC-analysetool SPYFU. Het kan schattingen geven van wat mensen momenteel per klik betalen voor zoekwoorden en woordgroepen. Het vertelt u niet hoeveel u per klik op uw advertenties per se krijgt. Maar het biedt u de schattingen van de kosten per klik die door adverteerders worden betaald. Of u kunt het Hulpprogramma voor zoekwoorden van Google AdWords gebruiken om de geschatte gemiddelde kosten per klik te achterhalen.

De volgende keer dat u een site start om geld te verdienen met Google AdSense, moet u uw huiswerk doen. Zoek alleen naar winstgevende niches en je bent op weg naar rijkdom!

Bron: Cheng Guan Kher

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie