Verdien geld met affiliate marketing via Google Traffic

Verdien geld met affiliate marketing via Google Traffic

De minst genoemde “Geheim” van Affiliate Marketing Succes ben jij, omdat niemand anders je prestatieniveau bepaalt. Online geld verdienen kan een beetje uitdagender zijn dan vaak wordt gesuggereerd met sommige Affiliate Marketing-programma’s, wat leidt tot misleiding resulterend in mislukking als gevolg van de verkeerde geest Set. Een ander zogenaamd “geheim” is Search Engine Optimization of SEO, dat bij veel nieuwelingen de rillingen over de rug loopt en terecht is. Maar Google-verkeer krijgen via SEO en trefwoordplaatsing is de onbetwiste kampioen van hoogwaardig verkeer, en het is zo simpel als Google vertellen waar je blog over gaat.

De basis Het belangrijkste onderdeel van SEO – Zoekmachineoptimalisatie en bloggen is niets meer dan een reeks objectieve stappen in de richting van een primair doel, waardoor Google-verkeer naar uw site of video wordt geleid. Met Video Ranking bijvoorbeeld, voeg je de zoekzin waarvoor je wilt rangschikken (de doelgroep waarop je je richt) minimaal twee keer toe binnen de eerste 160 tekens van de video, blog of blogberichtbeschrijving.

Het belangrijkste onderdeel om herkend te worden door Google, of het nu video of uw blog is, komt neer op kop en beschrijving. De eerste 160 tekens van elke beschrijving, blogpost en zelfs metabeschrijving bepalen de richting die je werk op gaat. Focussen op H1-, H2-, H3- en H4-headers met betrekking tot titels en koppen die u altijd binnen 15 – 65 tekens wilt houden, ook spaties meegerekend. Hetzelfde geldt voor Afbeeldingstitel of Alt-kenmerk.

De H1-kop identificeren – Kan soms ook een titel van een bericht- of blogpagina zijn, maar dit verwijst meestal naar de blog-, site- of videotitel. De H1-kop is waar u de primaire zoekzinnen opneemt waarvoor u uw site of video wilt laten rangschikken in Google binnen 15 – 65 tekens. Het is belangrijk om de H1-kop bij voorkeur binnen 60 tekens te houden, omdat de H1-kop bovenaan in Google Search Result-pagina’s zal verschijnen. Maak de H1-kop zowel gemakkelijk te lezen als te onthouden.

De H2-kop identificeren – Dit is meestal de titel van de blogpost en nogmaals, de gewenste zoektermen en trefwoorden moeten deze kop vullen. Getallen spelen een grote rol bij H2 Headings, en vreemd genoeg hebben oneven getallen een opvallender effect, combineer dit met een “Reason Why” soort suggestie en je hebt een winnaar H2 Heading.

De H3-header identificeren – Posttitels vormen vaak ook de H3-header, samen met widgetbeschrijvingen in de blogzijbalk. Wanneer u de Text Widget gebruikt om HTML-code te laden, verschijnt het “Alt=”-kenmerk meestal als een H3-header.

De titel van een blogpost verschijnt ook als een H3-header wanneer u een SEO-plug-in gebruikt zoals “Alles in één SEO-tools” en uw blogberichttitel verschijnt na de schuine streep (/) naar het primaire domein. Door een SEO-plug-in te gebruiken, kunt u al uw individuele pagina’s, berichten, tags en categorieën indienen als afzonderlijke sitemaps.

De H4-header identificeren – Dit kan worden gedefinieerd als zoiets als de tagline naar je blogtiteltag of H1-header. Een logo-afbeelding wordt ook vaak geaccepteerd als een H4-header binnen bepaalde plug-ins die een logopictogram kunnen weergeven.

Voeg beschrijvingen toe aan tags en categorieën – Wanneer u uw berichten opent vanuit het WordPress C-Panel, biedt het vervolgkeuzemenu u de optie “Tags” en “Categorieën“. Hier voegt u beschrijvingen toe aan de tags en categorieën, waarbij u de beschrijving binnen 160 tekens houdt en zoektermen binnen de context opneemt.

In feite moet elke beschrijving, tagregel, titel, categorie, koptekst of enkele tag de trefwoorden binnen de context bevatten, want dat is waar Google naar op zoek is. Gewoon een aantal trefwoorden die bij elkaar zijn gepropt in een wanhopige poging om sneller te ranken, resulteert gewoon in het tegenovergestelde, omdat sites met betere inhoud en plaatsing van zoekwoorden boven u zullen ranken.

De beschrijving van de sitemap – Uw Blog Site Map is uiterst belangrijk, hiervoor installeert u eenvoudig de Plugin “Google XML Site Maps”. Deze plug-in zal elke keer dat u wijzigingen aanbrengt een bijgewerkte sitemap van uw blog delen met de Google Search Console, maar het kan even duren (normaal 2 – 3 weken) voordat de wijzigingen worden weergegeven in de zoekresultaten.

Het is echter belangrijk om handmatig te controleren op acceptatie van de sitemap vanuit de Google Search Console, zelfs als de plug-in voor Google Site Maps is geactiveerd. Het kan voorkomen dat er bepaalde fouten optreden met uw Blog Site Map binnen Google, wat betekent dat Google uw blog niet kan vinden.

Vervolgens moet u de sitemap testen met de tools die vanuit de Google Search Console worden geleverd, de gevonden fouten herstellen vanuit uw Blog C-Panel en de sitemap opnieuw testen. Wanneer de resultaten terugkeren met nul fouten gevonden, verwijdert u eenvoudig de oude sitemap en uploadt u de nieuwe sitemap.

Om toegang te krijgen tot de Google Search Console heeft u een Google-account nodig, zoals met alle gratis tools die Google u geeft en het is veel. U hoeft alleen maar op de juiste plaatsen te kijken en vervolgens de tijd te nemen om te leren hoe u de tools moet gebruiken. Zoek eenvoudig in uw browser (bij voorkeur Chrome) naar de zoekterm “Google Search Console” en volg gewoon de instructies na het openen van de link op de pagina met zoekresultaten.

De Blog Site Map is wat Search Engine Spiders gebruiken om uw blog te crawlen, zodat deze correct kan worden gecategoriseerd en de juiste bezoekers uw kant op kan sturen. Dit is de reden waarom de aanwezigheid van trefwoorden en zoekzinnen zo belangrijk zijn in alle inhoud op uw blog, precies de juiste op de juiste posities.

Het draait allemaal om richting en precisie bij zoekmachineoptimalisatie, omdat het een getallenspel is, maar niets op aarde is gelijk aan het volume kwaliteitsverkeer van zoekmachines. Alleen Google verwerkt elke seconde meer dan 40.000 zoekopdrachten en meer dan 3,5 miljard per dag. Het toevoegen van alle andere grote zoekmachines zoals Bing en Yahoo verhoogt dat alleen maar exponentieel.

Als je nog steeds je eigen blog moet beginnen, heb je de vereiste training nodig voor begeleiding bij het gebruik van deze tactieken in je voordeel. Dit is zoekmachineoptimalisatie, waarbij trefwoorden en plug-ins worden gebruikt om geïnteresseerde bezoekers naar uw blog te leiden.

Bron: Deon Christie

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie