Verdien geld vanuit huis met Google AdSense

Verdien geld vanuit huis met Google AdSense

U heeft de laatste tijd waarschijnlijk veel gehoord over het Google AdSense-programma. Maar kun je met dit programma echt geld verdienen vanuit huis? Laat me je een vraag stellen, heb je het geduld om een ​​echt bedrijf op te bouwen? Als dat het geval is, kunt u AdSense gebruiken om online inkomsten te genereren. Er zijn enkele eenvoudige stappen die u moet nemen.

Volg de onderstaande stappen om veel succes te hebben met het AdSense-programma:

Het eerste dat ik wil dat je doet, is Amazon.com bezoeken. Van daaruit kunt u alle producten vinden die buitengewoon goed verkopen. Waarom is dit belangrijk? Het is belangrijk omdat u websites gaat bouwen op basis van deze producten.

Uw website zal bestaan ​​uit artikelen van hoge kwaliteit. Elke pagina op uw website wordt een artikel. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je hebt besloten een website te bouwen over ‘auto’s met afstandsbediening’. Elke pagina op uw website gaat over een andere op afstand bestuurbare auto. Dus laten we zeggen dat je 2-5 artikelen voor je website schrijft. Wat nu? Welnu, om geld te verdienen met Google AdSense, moet u verkeer naar uw website krijgen.

Om verkeer naar uw nichewebsite te krijgen, moet u beginnen met het bouwen van backlinks ernaar. Door links naar uw pagina’s te maken, indexeert Google die pagina’s. Hoe beter de kwaliteit van de backlinks die u naar uw website krijgt, hoe beter uw rankings zullen zijn. Om een ​​back-link naar uw website te maken, maakt u eenvoudig een link naar uw website vanaf een andere website. Dus hoe doe je dit?

Artikelmarketing is een geweldige manier om links op te bouwen. U kunt tientallen artikelen schrijven met links die naar uw website verwijzen. Hierdoor zal uw website hoger in de zoekmachines stijgen. En wanneer dit gebeurt, ontvangt u klikken op uw AdSense-advertenties. Het mooiste is dat wanneer uw website op de eerste pagina van Google komt te staan, deze daar jarenlang blijft staan.

Laten we het hebben over meer klikken op uw advertenties. Ik vind dat het gebruik van blauwe links en lichtgrijze tekst de beste combinatie is voor Google AdSense-advertenties. Dit komt doordat de links meer opvallen. Mensen kunnen ze beter zien en dat zorgt voor een hogere CTR (click-through-rate). Een ander ding dat ik u aanraad, is om de advertenties direct onder de titel van uw pagina te plaatsen. Dus wanneer iemand uw website bezoekt, zien ze eerst de titel en de advertenties. Ik heb een CTR van 80% ontvangen met deze tactiek.

Bron: Chris Campbell Jones

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie