Verdien online geld door enquêtes in te vullen voor beginners

Verdien online geld door enquêtes in te vullen voor beginners

In het geval dat u nieuw bent met betaalde enquêtes, kunt u misschien speculeren hoe ik geld kan verdienen door deel te nemen aan de netto-enquêtes? Dit artikel is een richtlijn voor nieuwkomers op het gebied van betaalde enquêtes en zorg ervoor dat je mijn stapsgewijze richtlijnen hieronder volgt om snel en goed van start te gaan.

1. Onthoud dit: betaal GEEN enkele persoon om op welke manier dan ook betaalde online enquêtes in te vullen. Het is over het algemeen GRATIS om betaalde enquêtes in te vullen en geld te krijgen. Geautoriseerde betaalde enquête- en marktonderzoeksbureaus brengen u geen kosten in rekening, in feite betalen ze u voor uw mening.

2. Maak een speciaal e-mailaccount aan. U ontvangt veel e-mails en u heeft een apart e-mailadres nodig voor e-mails met uitnodigingen voor enquêtes. Opmerking: u moet uw spamfilter UITSCHAKELEN of de spamfilteroptie instellen om e-mails in de spammap niet onmiddellijk te wissen, normaal gesproken kunt u enquête-e-mails missen.

3. Misschien wilt u een gratis PayPal-rekening openen. Verschillende enquêtesites bieden hun betaling via PayPal. Het is 100% gratis om geld te verzenden en 100% gratis om betalingen te accepteren in het geval dat u een basisaccount heeft, lage transactiekosten die u gebruikt voor Premier en Business Accounts om contant geld te krijgen, en het is over het algemeen sneller dan betaling per cheque.

4. Registreer u bij alle echte online enquêtebedrijven die u kunt vinden, te beginnen met de top 10 van contant betalende enquêtepanels. Zorg ervoor dat u uw lidmaatschap van het enquêtepanel verifieert. Dit houdt vaak in dat u na het aanmelden op de link in de bevestigingsmail klikt die van het enquêtepaneel komt. Dit is een essentiële stap om u aan te melden. Ik raad u aan de tijd te nemen om u te abonneren op ALLE echte enquêtesites die u kunt vinden. De oorzaak is heel eenvoudig, hoe meer enquêtesites u aanmeldt, hoe meer enquête-uitnodigingen u krijgt om te doen.

5. Suggesties om weg te blijven van oplichting.

A. Als u een enquête-internetsite tegenkomt, moet u hun beleid controleren. Als u niet tevreden bent met de privacy of als ze geen online privacybeleid hebben, vermijd ze dan.

B. Let op het belangrijkste verschil tussen betaalde enquêtesites en ontvang betaalde internetpagina’s voor aanmeldingsaanbiedingen. De laatsten geven vaak aan dat het enquêtesites zijn, in feite is hun hoofdactiviteit betaalde aanbiedingen. Dit zijn de plaatsen waar u wordt betaald voor het registreren van aanbiedingen, en vaak moet u betalen of creditcardgegevens aanbieden terwijl u zich aanmeldt voor gratis aanbiedingen.

C. Vermijd websites, betaald of gratis aanbieden van bekende zwendel of spam, gewoonlijk geven die sites aan dat ze een lijst hebben van 300+, 400+ of zelfs 500+ betaalde enquêtesites, het feit is dat er GEEN DRIEHONDERD enquêtesites zijn die betalen!) Ze verkopen gewoon alles wat ze kunnen vinden voor commissies, ongeacht de zwendel of spam, en ze kunnen niet worden vertrouwd.

6. Tips voor het uitvoeren van enquêtes.

A. Wees oprecht met uw persoonlijke profielgegevens wanneer u zich aanmeldt bij enquêtebedrijven.

B. Respons enquête-uitnodigingen snel. Veel enquêtes hebben een quotum en zijn vaak snel gevuld, vooral grote betalende en snel te kwalificeren enquêtes.

7. Tips om betaald te worden.

Zorg ervoor dat u de uitnodigings-e-mails bewaart voor de enquêtes die u aan de vereisten voldoet en die u hebt voltooid, vooral die in de focusgroep voor interactieve enquêtes op het web. U wilt bewijs van uw betrokkenheid hebben als er een probleem is.

8. Wees geduldig.

Dit is zeer essentieel voor nieuwkomers op het gebied van enquêtes. Het kan even duren voordat u geld ontvangt, aangezien veel enquêtesites minimale uitbetalingen nodig hebben en het enige tijd zal duren voordat ze de betaling hebben verwerkt. Evenzo duurt het een tijdje om meer enquêtes te verwerven. Voor mij persoonlijk heb ik in de eerste maand geen geld of andere voordelen gekregen, ik had verschillende punten of andere, maar niet genoeg om uit te betalen, en het geld kwam pas aan het einde van de tweede maand binnen . Het is even snel na twee maanden dat ik begon te voldoen aan de criteria voor extra enquêtes, waarbij ik die high-end enquêtes, zoals online enquêtes en focusorganisaties, incorporeerde.

Het uitvoeren van betaalde enquêtes helpt me niet om rijk te worden, maar ik geniet ervan. Van het onderzoeksgeld dat ik verdiende, heb ik vorig jaar een compleet nieuwe laptop voor mezelf gekocht! Ik kocht ook speelgoed, dvd’s, cadeaus, boeken en andere producten voor mijn kind, vrouw en familieleden. Betaalde enquêtes zijn ongetwijfeld een makkelijke en leuke methode om meer geld te verdienen, en het is echt de moeite waard!

Bron: Ramon Tarruella

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie