Verdien online geld met uw eigen internetbedrijf

Verdien online geld met uw eigen internetbedrijf

De Make Money Farce
Je hebt ze gezien en waarschijnlijk duizenden ontvangen sinds je bent begonnen met internetmarketing. Ze komen uit het houtwerk, nietwaar? Kansen die beloven dat ook u met weinig tot geen moeite online geld kunt verdienen. Je investeert dan je geld in de mogelijkheid om erachter te komen dat er geen taarten in de lucht zijn… alleen de koude harde realiteit dat je net een deel van je huurgeld hebt uitgegeven aan iemands nieuwe auto.

Ja, dit is de realiteit waarmee veel internetmarketeers worden geconfronteerd. Ik ben daar geweest. Ik begon in dit bedrijf met mijn vader en laat me je vertellen… we hebben elke zwendel onder de zon gezien. Waarom? Omdat wij die mensen waren die een droom hadden en andere mensen door succes wilden helpen, alleen om erachter te komen dat er geen gratis lunch is in het bedrijfsleven. De koude harde waarheid is dat “zaken zaken zijn”. Punt uit. Er worden elk jaar een miljoen mogelijkheden voor thuiswerk gecreëerd. Er zijn veel meer goedgelovige individuen die in de droom geloven. Uiteindelijk blijven ze over zoals ik en mijn vader… een paar duizend dollar korter.

Maar het is online en het moet WAAR zijn
Hier is een openbaring. Mensen die oplichten liegen. Ze liegen niet alleen een beetje, het is meer als veel liegen. Ze willen dat je hen vertrouwt en hun verhaal gelooft. Maar als het gaat om het leveren… nou ja. Je weet wel. Je bent er duizend en een keer geweest. Je hebt je geld uitgegeven aan de toverdrankjes van internet om je te realiseren dat je geen geld meer hebt en nu uitslag hebt (de legendarische uitslag van ontmoediging).

Ik ben hier niet om je een taart in de lucht te verkopen. Ik ben hier om jouw schok van de werkelijkheid te zijn. Slaper, het is tijd om wakker te worden! Het internet is geen nieuwe uitvinding die de wetten van het bedrijfsleven tart. Het is zaken op steroïden. Stelt u zich de bedrijfsregels voor die u kent en vermenigvuldig ze vervolgens met het enorme aantal variabelen dat nu door de online component wordt geïntroduceerd. Door internet kunt u zeer rijk of zeer blut worden.

Dus… Kan ik online geld verdienen of niet?!
Je kunt jonge Jedi. Ik weet dat sommige dingen die ik heb gezegd misschien een beetje brutaal zijn, maar ik meen het. Er is geen geld zoals “internet business” online geld. Het punt is dat je het moet zien voor wat het is. Uw internetbedrijf is precies dat… een bedrijf. Betreed het online zakelijke veld niet met een andere mindset dan “Ik ga MIJN bedrijf runnen”.

Er is niets leukers en bevredigender dan het runnen van een eigen bedrijf. En als het goed wordt uitgevoerd, kan uw internetbedrijf u en uw gezin voeden. Misschien ben je op zoek naar snelle manieren om geld te verdienen. Zodra u uw bedrijf heeft opgezet, afhankelijk van het model dat u gebruikt, kan het geld snel binnenkomen. Het komt allemaal neer op jou en je fantasie. Voeg drukte, sleur en gruis toe en je hebt iets.

Bron: Eugene Barber

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie