Verdien online geld vanuit huis met Google AdSense

Verdien online geld vanuit huis met Google AdSense

Google AdSense is een van de coolste manieren om vanuit huis online geld te verdienen. Feit is dat er zoveel mensen zijn die online reclame willen maken voor hun producten en diensten. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk betaalde advertentiemethoden gebruiken om deze producten te promoten. Dit is goed nieuws voor u, want u kunt hiervan profiteren door u aan te melden bij het AdSense-programma.

Met Google AdSense kunt u geld verdienen elke keer dat iemand op een van de advertenties op uw website klikt. Je kunt zelfs meerdere dollars per klik verdienen. Er zijn veel tactieken die u kunt gebruiken om maximale inkomsten met AdSense te garanderen. Hier zijn er maar een paar:

Plaats de advertenties net onder de titel van uw pagina. Een geweldige manier om uw CTR (klikfrequentie) te verhogen, is door uw AdSense-advertenties direct onder de titel te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat mensen de advertenties direct zien wanneer ze op uw website aankomen. Als ze op zoek zijn naar iets dat verband houdt met de advertenties die worden weergegeven, klikken ze op de advertenties.

Gebruik alleen tekstadvertenties. Ik heb ontdekt dat de best presterende advertentieblokken tekst zijn. Beeldadvertenties leiden te veel af. Door het simpel te houden, kunt u het meeste geld verdienen met AdSense. Een goede CTR om op te schieten zou rond de 25% zijn. Dit betekent dat 25 van de 100 mensen op de advertenties klikken.

De kleurencombinatie is ook erg belangrijk. Ik vind dat het gebruik van blauwe links en grijze tekst de beste combinatie is. Dit betekent dat de titels van uw advertenties blauw moeten zijn en de beschrijving van de advertenties lichtgrijs. Mijn CTR was maar liefst 80% met deze kleurencombinatie. Voel je vrij om een ​​beetje te spelen. Er is geen geheim om geld te verdienen met Google AdSense. Volg een eenvoudige strategie en gebruik Google-vriendelijke methoden om verkeer te krijgen.

Hier is hoe ik het doe:

Bouw een website rond een product of dienst. Amazon is een geweldige plek om verschillende producten te onderzoeken om je website omheen te bouwen. Ik heb bijvoorbeeld een website vol met geweldige artikelen over de Nespresso Aeroccino Plus. Dit is een melkopschuimer. Ik krijg ongeveer $ 0,67 per klik. Deze website kostte me een middag om te maken. Het maakt me ergens tussen de $ 45 en $ 70 per maand. En het verkeer dat ik krijg, komt van Google. Het is dus gratis! Wat is mijn geheim? Nou, ik heb geweldige inhoud voor websites gemaakt. Toen begon ik back-links naar websites te bouwen om deze hoog in de zoekmachines te krijgen. Vervolgens plaatste ik mijn AdSense-advertenties op websites.

Bron: Chris Campbell Jones

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie