Verdien snel online geld met solo-advertenties

Verdien snel online geld met solo-advertenties

De enige manier waarop u snel online geld kunt verdienen met solo-advertenties, is door een aanvalsplan te hebben. Wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen? Dit zijn zeer belangrijke vragen omdat het heel gemakkelijk is om geld te verliezen met solo-advertentiepakketten. Als u uw markt niet effectief target, krijgt u niet de resultaten waarnaar u op zoek bent. Dus wat moet je doen om de gewenste resultaten te krijgen? Dit is wat ik voorstel:

Zorg er eerst voor dat u een e-zine gebruikt dat minder dan 40.000 mensen in omloop heeft. Dit zorgt ervoor dat het betaalbaar is. U wilt geen geld uitgeven aan advertenties die geen winst opleveren. U kunt meestal tussen de $ 40 en $ 125 per solo-advertentie betalen. Het belangrijkste om te onthouden is dat uw back-endproducten u in de winstmodus brengen.

Test elke bron die u gebruikt. Als u één solo-advertentie per week zou kopen, zou dat u veel verkeer naar uw producten opleveren. Als u echter na 3 solo-advertenties nog geen verkopen heeft gedaan, klopt er iets niet. Test je onderwerpregel. Misschien trekt je onderwerpregel niet de aandacht van mensen.

Is uw e-mailkopie sterk genoeg? Verleidt het mensen om door te klikken naar uw website? Dit is erg belangrijk. Hier is een tip voor u: schrijf geen lange teksten. Houd het kort als je iets in 150 woorden kunt uitleggen, doe het dan. Dat is de beste manier om het aantal mensen dat uw website bezoekt te vergroten. En uiteindelijk draait het allemaal om meer bezoekers trekken en meer geld verdienen.

Een ding dat u echt moet doen, is uw verkeer naar een pagina voor het vastleggen van leads sturen. Bied uw potentiële prospects een gratis geschenk aan. Geef ze een reden om op je lijst te komen. Lijsten bouwen is verreweg de meest lucratieve manier om solo-advertenties te gebruiken. Als u geen lijst opbouwt, bouwt u geen blijvend inkomen online op. Dit komt omdat het maken van lijsten u de mogelijkheid biedt om producten en diensten keer op keer aan dezelfde mensen op de markt te brengen. En dat betekent dat u meer geld verdient voor elke websitebezoeker die u ontvangt.

Al je inspanningen zullen je belonen. De truc is om gefocust te blijven en je doel niet uit het oog te verliezen. Welk bedrag u ook online wilt verdienen, zorg ervoor dat u het opschrijft. Als je $ 5.000 per maand wilt verdienen, schrijf dat dan op papier. Je kunt zeggen: “Ik zal tegen mijn 6e maand online $ 5.000 per maand verdienen.”

Bron: Chris Campbell Jones

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie