Vergroot hiermee uw internetmarketingwinsten "Rechtmatig" Spam-tactiek

Vergroot hiermee uw internetmarketingwinsten "Rechtmatig" Spam-tactiek

Zoals de meeste mensen heb ik een hekel aan spam.

Ik bedoel, ik kan er niet tegen. Het vreet mijn tijd, mijn geduld en mijn energie op op manieren die maar weinig andere dingen in deze wereld kunnen.

Tegelijkertijd heb ik echter ook een manier geleerd om ongewenste e-mail te gebruiken om winst te maken – legaal, ethisch en legitiem.

Dit is eigenlijk een idee dat ik kreeg van de ‘vader van de guerrillamarketing’ Jay Conrad Levinson toen ik hem een ​​paar jaar geleden interviewde.

En wat hij zegt te doen, is zich abonneren op veel internetnieuwsbrieven en marketingnieuwsbrieven en op veel lijsten komen. Zelfs lijsten die mensen als ‘spam’ zouden beschouwen.

En wat hij zegt is — afhankelijk van in welke markt je zit — dat één op de twintig van die ongewenste e-mails een goed idee zal hebben.

Misschien een interessante kop die u kunt vegen voor uw producten, of een idee dat u intrigeert en dus waarschijnlijk uw eigen lijst zal intrigeren.

En dus, door veel over dit soort ongewenste e-mail te bladeren, krijgt hij allerlei interessante ideeën voor zijn eigen producten, nieuwsbrieven, boeken en promoties.

Het is eigenlijk een behoorlijk interessant concept dat echt werkt. Probeer het zelf en zie.

Ontvang een gratis e-mailadres — zodat u uw goede e-mailadressen niet op iemands spamlijst plaatst — en begin u op alles te abonneren.

Niet alleen dingen in uw markt, maar ook in andere markten.

En dan af en toe door die ongewenste e-mail bladeren en kijken of je er geen goed idee uit kunt halen.

Ik denk dat u versteld zult staan ​​van de rijkdom aan ideeën en strategieën die u ziet die u gemakkelijk kunt aanpassen en aanpassen voor uw bedrijf.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie