Verhoog de productiviteit van uw website met WordPress-plug-ins

Verhoog de productiviteit van uw website met WordPress-plug-ins

Toen het in 2003 begon, was WordPress slechts een “blogplatform”. Wat leidde dan tot zijn boeiende populariteit? Wat maakte WordPress de beste keuze of website-ontwikkelaars? Sinds de release evolueert WordPress met elke dag die voorbijgaat. Het heeft door de jaren heen gewerkt aan het verbeteren van de interface, functionaliteiten en services. Onder de verschillende prijzenswaardige stappen die het heeft gezet in de richting van improvisatie, was een van de grootste het aanbieden van WP-plug-ins aan de gebruikers. Ter herinnering: plug-ins zijn de tools waarmee gebruikers bepaalde extra functionaliteiten aan hun bestaande websites kunnen toevoegen, waardoor ze productiever worden. Laten we eens kijken naar de belangrijkste voordelen van het gebruik van WordPress-plug-ins om uw websites te bouwen:

Verbeterde beveiliging

Omdat WordPress een open source-platform is waar professionals van over de hele wereld werken, was gegevensbeveiliging de eerste zorg van gebruikers. Dankzij de verschillende WordPress-plug-ins die vandaag de dag voor volledige beveiliging zorgen. Het idee achter jarenlange IT-beveiliging is uitgemond in één unieke plug-in, ‘Security Ninja’. Het is een plug-in die zowel de informatie van de ontwikkelaar als die van de klant beveiligt en een veilige online ervaring creëert.

Boekings- en e-mailformulieren

Hoewel WordPress een directe concurrent is van Blogger, heeft het de kroon ingenomen met zijn widgetfunctionaliteit. Er zijn bepaalde WordPress-plug-ins waarmee webmasters e-mail- en boekingsformulieren kunnen maken zonder codering. Dit is geweldig voor kleine bedrijven die een gebruiksvriendelijk platform willen bouwen voor hun klanten om hun informatie weer te geven.

Effectieve SEO

Het lijdt geen twijfel dat WordPress het enige platform is dat het maximale aantal marketingplug-ins aanbiedt. Met een overvloed aan SEO-plug-ins om uit te kiezen, biedt het een duidelijk voordeel. Dit komt omdat SEO tegenwoordig het krachtigste hulpmiddel is voor elke website of blog om zijn online aanwezigheid te behouden. Dus als u wilt dat uw website door een groot aantal bezoekers wordt bekeken en beoordeeld, rust uw website dan uit met WordPress SEO-plug-ins om uw positie in zoekmachines te verbeteren.

Verhoogde ondersteuning

WordPress is een echt voordeel voor degenen die e-commerce of productverkoop runnen. Met de Live Chat-plug-in voor WordPress kunt u in realtime met uw klanten communiceren en problemen bespreken. Klanten vinden het geweldig als ze de kans krijgen om met een echt persoon te praten. Dus als u een langdurige, betrouwbare relatie met uw klanten wilt opbouwen, voeg dan de livechatfunctie toe aan uw website.

Delen via sociale media

WordPress biedt het gemakkelijkste formaat om SM-plug-ins te installeren, zodat u sociale-mediaknoppen aan uw websites kunt toevoegen. Dit biedt gebruikers een manier om uw inhoud op hun sociale-mediakanalen te delen, wat u verder helpt bij het verbeteren van uw merkherkenning. Dus als u uw naamsbekendheid en klantenbestand wilt vergroten, moet u gemakkelijk toegankelijke deelknoppen op uw WordPress-sites hebben.

Probeer het uit met behulp van de onderstaande deelknoppen.

Gevolgtrekking

WordPress-plug-ins zijn toevoegingen aan uw website die deze zo goed maken als u wilt. Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste plug-in voor het juiste doel te gebruiken om te profiteren.

Bron: Joe Hart Brown

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie