Verhoog uw pensioen door te investeren in cryptocurrency

Verhoog uw pensioen door te investeren in cryptocurrency

Over de hele wereld is de levensverwachting van de mens met grote sprongen gestegen. Vergeleken met de jaren vijftig is het met 50% gestegen en in vergelijking met de jaren tachtig met 30% gestegen. De tijd dat door het bedrijf gesponsorde pensioenregelingen alleen volstonden om de gouden tijden op een ontspannen en zorgeloze manier door te brengen, is lang voorbij.

Tegenwoordig, met stijgende andere uitgaven zoals huisvesting, onderwijs, gezondheidszorg en meer, vinden verschillende mensen het steeds moeilijker om te sparen voor hun pensioen.

Helaas is de bittere waarheid dat mensen van alle generaties, van babyboomers tot millennials, niet genoeg sparen voor hun pensioen. Sparen is een van de meest onderschatte wereldwijde epische crises.

“Met pensioen gaan is ingewikkeld. Het is nooit te vroeg of te laat om je voor te bereiden op je pensioen.”

Dus proberen mensen alternatieve kansen te vinden die hen een hoger rendement opleveren in een kortere periode. Traditioneel werd er gezocht naar vastgoed, private equity en venture capital. Nu is er een nieuwe en meer extra geld verdienende en lucratieve investering bijgekomen – voer cryptocurrencies in.

Investeringen in cryptocurrency – Voor degenen die niet al hun eieren in één mand willen plaatsen

Een van de grootste voordelen van investeringen in cryptocurrency is dat het uw portefeuille loskoppelt van reservevaluta’s. Stel, als u in het VK woont, heeft u vast aandelen van in het VK gevestigde bedrijven in uw pensioenportefeuille, als u van aandelen houdt. Wat gebeurt er met uw portefeuille als het Britse pond zou crashen? En gezien het vluchtige politieke scenario van vandaag over de hele wereld, is niets zeker.

Daarom zijn investeringen in cryptocurrency het meest logisch. Met investeringen in digitale valuta creëert u in feite een mand met digitale munten, die fungeert als een effectieve afdekking of als een veilige gok, tegen zwakte van de reservevaluta.

De gemiddelde belegger zou vanwege de volatiliteit slechts een klein deel van zijn/haar pensioenvermogen in crypto moeten investeren. Maar instabiliteit kan in beide richtingen terugdringen – denk eens terug aan de gezondheidsaandelen van de jaren vijftig en de technologieaandelen van de jaren negentig. De slimme vroege investeerders waren degenen die het groot maakten.

Blijf niet achter of verlies niet. Neem crypto op in uw activa om een ​​echt, gediversifieerde portefeuille op te bouwen.

Cracking the Wall – Bouw aan uw vertrouwen in cryptocurrencies

Een van de grootste en belangrijkste hindernissen waarmee de meeste beginnende crypto-investeerders worden geconfronteerd, is dat ze digitale valuta niet kunnen vertrouwen. Velen, vooral mensen die niet technisch onderlegd zijn of bijna met pensioen gaan, beseffen niet waar de promotie over gaat. Helaas realiseren en waarderen ze de talloze mogelijkheden van cryptocurrency niet.

De realiteit is dat – Cryptocurrencies een van de meest betrouwbare activa zijn, ondersteund door de nieuwste technologie. De blockchain-technologie die digitale valuta aanstuurt, maakt het mogelijk om onmiddellijk en onuitwisbaar te handelen zonder verificatie door derden. Het is een peer-based systeem dat volledig open is en draait op geavanceerde cryptografische principes.

Pensioenfondsen zouden moeten werken aan het ontrafelen van cryptocurrencies

Om het vertrouwen op te bouwen en de steun van individuen te winnen, moeten pensioenplanningsfondsen beleggers informeren over de eindeloze mogelijkheden van cryptocurrencies. Hiervoor hebben ze geavanceerde analyses nodig die helpen bij het bieden van betrouwbare risicoanalyse, risico-/rendementsstatistieken en projecties.

Daarnaast kunnen beleggingsondernemingen gespecialiseerde cryptocurrency-adviesdiensten opzetten om nieuwe investeerders te helpen en te begeleiden. In de komende jaren kan men verwachten dat verschillende slimme AI-gebaseerde adviseurs ter plaatse zullen verschijnen – deze zullen helpen bij het berekenen van de juiste investeringen op basis van iemands tijdshorizon, risicotolerantie en andere factoren.

Menselijke adviseurs kunnen samenwerken met deze intelligente adviseurs en klanten voorzien van persoonlijk advies en andere suggesties wanneer dat nodig is.

Behoefte aan meer zichtbaarheid en uitgebreide controle

Gepensioneerde beleggers die cryptocurrencies aan hun activaportefeuille willen toevoegen, hebben meer controle en zichtbaarheid nodig bij het experimenteren met dit nieuwe actief. Zoek naar platforms waarmee u al uw activa op één plek kunt combineren. Een geïntegreerde oplossing waarmee u al uw activa kunt beheren en balanceren, inclusief traditionele activa zoals obligaties en aandelen, met nieuwe activaklassen zoals cryptocurrency-portefeuilles.

Met zo’n breed platform dat al uw activa ondersteunt, krijgt u een holistische portefeuilleanalyse, waardoor u betere en beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Zo bereik je sneller het uiteindelijke doel van sparen voor je doelen.

Zoek naar portals voor investeringsplanning die ook extra functies bieden, zoals periodieke bijdragen aan cryptocurrencies met geplande of ongeplande intervallen.

Vooruitgang in ondersteunende technologieën voor beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta zal alleen mainstream worden als de ondersteunende technologie het voor investeerders mogelijk maakt om naadloos munten te verhandelen, zelfs voor nieuwe investeerders die niet op de hoogte zijn van de knowhow. Het inwisselen van de ene digitale munt voor een andere, of zelfs voor fiat-valuta’s en andere niet-tokenized activa moet allemaal mogelijk worden gemaakt. Wanneer dit mogelijk wordt, zullen tussenpersonen uit de vergelijking worden geëlimineerd, waardoor de kosten en extra vergoedingen worden verlaagd.

Met de ontwikkeling van technologieën die investeringen en handel in cryptocurrency ondersteunen, zal de waarde van digitale valuta verder toenemen, aangezien de valuta mainstream wordt met een bredere toegankelijkheid. Dit betekent dat early adopters een enorme winst maken. Naarmate meer en meer pensioeninvesteringsplatforms cryptocurrency integreren, zal de waarde van digitale valuta ongetwijfeld toenemen, wat aanzienlijke voordelen oplevert voor early adopters zoals u.

Als u zich afvraagt ​​of dergelijke investeringsplatforms voor pensioenen een paar jaar nodig hebben om het levenslicht te zien, dan heeft u het mis. Auctus is zo’n portal die zich momenteel in de Alpha-fase van lancering bevindt. Het is een uniek platform voor pensioenportefeuilles dat digitale valuta omvat. Gebruikers van Auctus kunnen investeringsadvies krijgen van zowel menselijke als AI-aangedreven analytische tools.

Voorlopig kunnen gebruikers sparen voor hun pensioen met Bitcoins, Ethereum en verschillende andere digitale valuta’s. Bovendien kunnen gebruikers gebruikmaken van de functie Geautomatiseerde herbalancering waarmee ze hun portfolio automatisch kunnen aanpassen met behulp van een reeks vooraf ingestelde regels.

Deze holistische benadering zorgt ervoor dat gebruikers hun pensioendoelen eerder kunnen bereiken door slimme en juiste investeringskeuzes of beslissingen te maken.

Laatste gedachten – Cryptocurrencies mogen niet worden genegeerd in uw pensioenportefeuille

Ja, het is waar dat cryptocurrencies zeer volatiel zijn. Er zijn zelfs speculaties op internet die suggereren dat “cryptocurrencies niets anders zijn dan een snel schema” en dat de zeepbel waarschijnlijk ergens in de nabije toekomst zal barsten.

De onzekerheid betekent niet dat cryptocurrencies geen deel moeten uitmaken van uw pensioenportefeuille, zelfs als u een korte beleggingshorizon heeft. Aan de andere kant betekent de huidige ineenstorting van de prijzen van cryptocurrencies in 2018 dat je een zeldzame kans hebt om winst op te bouwen.

Meer vertrouwen, holistische en direct controleerbare vermogensbeheermogelijkheden en vooruitgang in ondersteunende technologieën zorgen ervoor dat digitale valuta’s een uitstekende investeringskeuze zijn om op te nemen in uw pensioenportefeuille.

Bron: Mohsin Jameel

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie