Verkeer Graviator Beoordeling

Verkeer Graviator Beoordeling

Traffic Graviator is een cursus die je letterlijk bij de hand neemt en je stap voor stap de basis van SEO laat zien. Het decoderen van de zoekmachines door de vaardigheid van het genereren van verkeer onder de knie te krijgen.

Ola en Shola (Google MLM Brothers) laten u live per video zien hoe zij enkele van de beste marketeers in onze niche zijn geworden en hoe u hetzelfde kunt doen.

Dus hier zijn slechts enkele van de dingen die je leert in de cursus Traffic Graviator.

Een korte samenvatting van Traffic Gaviator:

Module 1: In module 1 van de cursus bespreken ze enkele basisprincipes van SEO en de sleutel tot succes als u van plan bent om in de zoekmachines te komen en uw tijd niet te verspillen! Ze bespreken ook de basisprincipes van de verkeersstroom en de algemene lay-out van de cursus, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Module 2: In deze module definiëren ze wat hubs, nodes en terminals zijn en hoe de algemene structuur van uw “netwerk” eruit moet zien. Als u dit onderdeel verkeerd begrijpt, verspilt u veel tijd en moeite. Ik dacht dat ik veel wist over SEO totdat ik bij dit deel van de cursus kwam, absoluut cruciaal! Ze gaan ook in op het gevaar van “patronen” in uw marketing en wat u koste wat kost moet vermijden.

Module 3: In deze module leggen ze uit hoe belangrijk het is om uw statistieken te kennen en welke cijfers Google gebruikt om te bepalen hoeveel waarde u voor uw gebruikers bent. Dit zal de beslissende factor zijn of u op de felbegeerde eerste pagina van Google komt te staan!

Module 4: In deze module gaan ze in detail in op het opzetten van je hoofdhub (blog, geldsite, enz.) en hoe je dit op de juiste manier doet, ze gaan over zaken als:

  • Uw domein instellen
  • Uw hostingaccount instellen
  • Je blog opzetten
  • Plugins instellen
  • Instellen in Google Webmaster en Yahoo Explorer

Module 5: In deze module gaan ze in op on-site optimalisatie en hoe dit de #1 manier is om “internetland respect” te krijgen zodat uw prospects U online vinden. Ze gaan ook in op de 3 belangrijkste trefwoordkenmerken en de enige manier om uw blog in categorieën te structureren voor topresultaten. Bovendien geven ze je ook toegang tot hun GRATIS tool voor trefwoorddichtheid, die ze zeker overtroffen in deze module!

Module 6: In deze module behandelen ze het grootste deel van de cursus, namelijk off-site optimalisatie (linkbuilding). In dit deel van de cursus gaan ze in op hoe je je hele netwerk in het algemeen moet structureren. Ze gaan over videomarketing en SEO en hoe u massaal verkeer naar uw video’s en inhoud kunt krijgen. Ze gaan ook in op het onderwerp unieke inhoud en welke services u moet gebruiken om uw inhoud overal op internet te publiceren.

Module 7: In deze module gaan ze dieper in op hoe 6- en 7-cijferige marketeers hun inspanningen volgen en vervolgens de verzamelde gegevens gebruiken om hun websites te optimaliseren en enorme hoeveelheden lasergerichte leads voor hun netwerkmarketingactiviteiten te genereren.

Module 8: In de laatste module praten ze over hoe je de grootste en gemeenste vijand van SEO kunt verslaan, zodat je SNEL resultaten kunt behalen, wat je realistisch gezien kunt verwachten als je je gaat verdiepen in SEO, en het exacte kogelvrije spelplan om dat te volgen garandeert vrijwel uw succes bij de zoekmachines.

Bron: Tyronne Ratcliff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie