Verleng de levensduur van de batterij van uw Apple iPhone

Verleng de levensduur van de batterij van uw Apple iPhone

Er is niets vervelender voor gebruikers van mobiele telefoons dan de batterij te verliezen terwijl ze aan het telefoneren zijn. Dit is bijna iedereen op een bepaald moment overkomen en misschien heeft het je verrast. Als u een mobiele telefoon gebruikt die zo krachtig is als de iPhone, is het gemakkelijk te begrijpen waarom de batterij leeg kan raken. Wanneer u naar uw favoriete muziek luistert, uw e-mail checkt en uw vrienden sms’t, verbruikt u veel van uw telefoon. Daarom begint de batterij van uw mobiele telefoon sneller leeg te raken dan u dacht.

Je kunt op de website van Apple kijken en daar leggen ze de batterijduur van de iPhone uit, maar ze gaan er alleen van uit dat je één applicatie tegelijk gebruikt. Ik geloof dat iPhone-gebruikers (verbeter me als ik het mis heb) multitaskers zijn. Multitasking betekent een kortere batterijduur voor de iPhone.

Wanhoop niet, er zijn verschillende dingen die je kunt doen om de levensduur van de batterij van je Apple iPhone nog langer te maken. De iPhone staat niet bekend om het extreem snel leeglopen van de batterij, er is altijd ruimte voor verbeterde batterijprestaties. Als je deze eenvoudige tips volgt, gaat je iPhone langer mee dan je je kunt voorstellen.

Veruit de beste tip is om gewoon je Bluetooth uit te schakelen als je het niet gebruikt. Zeer weinig mensen begrijpen dat wanneer u uw Bluetooth ingeschakeld houdt, wanneer u het niet gebruikt, uw batterij leegraakt. Dit komt omdat er een bepaalde hoeveelheid stroom is die wordt geregeld door het Bluetooth-gedeelte van je iPhone, en de stroom loopt leeg omdat de telefoon constant op zoek is naar andere Bluetooth-apparaten. Als u niet wilt koppelen met een Bluetooth-apparaat, zorg er dan voor dat uw Bluetooth is uitgeschakeld.

Vergrendel je iPhone altijd als je klaar bent met gebruiken. Als je klaar bent met je vrouw aan de telefoon te hebben, je e-mail te checken of een sms-bericht te sturen, zorg er dan voor dat je de vergrendelknop activeert. Veel mensen wachten tot het scherm zichzelf uitschakelt nadat ze het hebben gebruikt, hoewel dit misschien een geweldig idee lijkt, verspil je de levensduur van de batterij. Zorg ervoor dat u uw automatische vergrendeling instelt, want dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw telefoon zichzelf vergrendelt voor het geval u dit vergeet. Er zijn iPhone-bezitters die na gebruik hun autolock op vijf minuten zetten. Als je deze vijf minuten stroomverbruik vermenigvuldigt met tien keer per dag, gaat je batterij niet zo lang mee als je zou denken. Daarom wordt altijd aangeraden om uw automatische vergrendeling in te stellen voor één minuut (1) nadat u uw telefoon hebt gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw iPhone-scherm niet blijft branden wanneer deze niet wordt gebruikt.

Als je een probleemloze manier wilt om de batterij van je iPhone te sparen, dan is dit de manier om het te doen.

Bron: Michelle Dudley

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie