Vermogensbeheer voor 2018: toptechnologietrends

Vermogensbeheer voor 2018: toptechnologietrends

Terwijl de vermogensindustrie hun discussie blijft voortzetten over het feit dat we een toekomstbestendig platform voor vermogensbeheer moeten creëren en een adviesmodel moeten voorstellen dat hybride van aard is, merken we de opkomende technologische trends niet op. Trends die ons doen geloven dat vermogensbeheer geen bestemming is, maar een reis.

Ja, wij zijn van mening dat het ‘hybride adviesmodel’ de nieuwe en opkomende golf voor vermogensbeheer is. Terwijl we ons aanpassen aan deze trend, moeten we onze reis voor vermogensbeheer creëren rond samenwerking met de juiste vermogensbeheerders; investeren in betere data; strategiseren rond digitale ontkoppeling en het bedrijfsmodel van uw organisatie wapenen met continue innovatie.

Afgezien hiervan moeten we ons concentreren op de vijf belangrijkste technologische trends die ons zullen helpen ons vermogensbeheer te verbeteren. Dus, begrijp wat deze trends zijn en welke impact het zou hebben.

  • AI


Voor de organisaties die zich wagen aan vermogensbeheer of aan vermogensbeheer en op zoek zijn naar ‘hybride advies’, moeten ze kijken naar ‘AI’. Een AI die zal functioneren volgens de eisen van de klant en de samenleving is ook iets dat nuttig zal zijn. Volgens een onderzoek uitgevoerd door Accenture blijkt dat AI de komende twee jaar zal gaan samenwerken met mensen in hun organisaties. Bovendien is de meerderheid van de vermogensbeheerders van mening dat het gemakkelijker wordt om het vertrouwen van de consument te winnen door duidelijk te zijn over hun op AI gebaseerde acties en beslissingen.

  • Realiteit


Hoe zal de uitgebreide realiteit van invloed zijn? Augmented en virtual verkleint ook de afstand tussen de realiteit en mensen, ervaringen en informatie. De XR-extended reality-biedt mogelijkheden voor het creëren van betere klantbetrokkenheid. Verschillende organisaties maken al gebruik van XR voor het trainen van hun personeel, het verhogen van de dagelijkse productiviteit en het creëren van meeslepende klantervaringen.

  • Gegevens


Data is waar de wereld van elke technologieorganisatie nu om draait. Daarom moeten vermogensbeheerorganisaties afhankelijk zijn van bruikbare gegevens, wat hen zou helpen een gegevenspijplijn te creëren om acties om te zetten in inzichten. Volgens een toonaangevend IT-bedrijf zijn 80% leidinggevenden het er sterk mee eens dat organisaties sterk afhankelijk zijn van data, maar velen hebben zich niet gewaagd aan het achterhalen van de waarheid binnenin. Het sterkste streven is vertrouwen, en data geven een goed inzicht in de business. Wanneer u een vermogensplatform creëert, richt u dan op zowel waarheidsgetrouwheid als integriteit.

  • Geen wrijving


Concurrerend zijn hangt af van hoe sterk uw partnerschappen zijn met de leidinggevenden uit de wealthtech-industrie, wat u zou helpen bij het creëren van een digitaal ecosysteem. Om ervoor te zorgen dat je een naadloze relatie hebt met de nieuwkomers in de digitale wereld, moet je ze opnieuw ontwerpen. U moet nieuwe technologieën en een van uw legacy-producten gebruiken voor interne transformatie om de new age-portal te worden.

  • denken


De fysieke wereld is getuige van een geheel nieuw niveau van digitale verfijning, dat wordt uitgebreid naar verbonden apparaten en extended reality. U kunt deze revolutionaire systemen gebruiken om een ​​toekomstbestendig vermogensplatform te worden. Binnenkort zullen we zien hoe uitgebreide infrastructuur het centrale systeem van Internet of Thinking zal worden.

Vermogensbeheer

Als deze vijf trends op het juiste moment en op de juiste manier worden geïmplementeerd, zullen ze snelheid, schaal en innovatie stimuleren. Een futuristisch vermogensplatform zal een volledig gepersonaliseerde waarde bieden en tegelijkertijd concurrerend blijven volgens de steeds veranderende industrie.

Bron: Pratiksha Manan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie