Voertuigen zonder bestuurder zullen de entertainmentindustrie uitbreiden

Voertuigen zonder bestuurder zullen de entertainmentindustrie uitbreiden

Het lijkt alsof we elke dag grote autofabrikanten, maar ook grote bedrijven, hun prototypes en modellen van nieuwe elektrische en zelfrijdende voertuigen zien onthullen. Bedrijven als Tesla, Nissan, Google, Uber en Amazon zouden de leiding hebben, maar de jacht is geopend voor iedereen.

Bedrijven proberen steeds meer vooruit te komen en een vliegende start te maken in de veranderende auto-industrie. Een industrie waarvan velen denken dat ze aan het veranderen is van de motoroliemotoren die we tegenwoordig hebben naar volledig zonder bestuurder en elektrisch aangedreven. Dit gebeurt ook in het buitenland, China lijkt de algemene leider van de industrie te zijn.

China koopt en produceert meer auto’s dan wie ook ter wereld. En ze hebben het aantal verkopen voor elektrische voertuigen al verdubbeld in vergelijking met de Verenigde Staten, grotendeels als gevolg van overheidspromotie en de voordelen die u ontvangt bij het kopen en gebruiken van deze voertuigen.

De opkomst van zelfrijdende voertuigen wordt mogelijk gemaakt door de hoeveelheid geld en tijd die deze gigantische bedrijven nu in de industrie steken. Proberen om het perfecte model te creëren terwijl je met elkaar strijdt om de eerste plaats.

Aangenomen wordt dat voertuigen zonder bestuurder bijna 100% veiliger zijn dan voertuigen met chauffeurs achter het stuur. Mensen zijn snel afgeleid, hebben vaak snelheid en maken kostbare fouten op de weg. Grote bedrijven proberen nu de perfecte mix van autonome veiligheidsvoorzieningen, betere technologie en een meer vrijetijdsbeleving te bouwen.

Een onbekende winnaar in dit alles zal de entertainmentindustrie zijn. Het doel van zelfrijdende auto’s is om meer mensen veilig op de weg te houden. Dus wat ga je doen tijdens je volgende roadtrip, wanneer je je geen zorgen meer hoeft te maken over autorijden of routebeschrijvingen?

Sommigen van ons slapen misschien, sommigen van ons lezen of beoordelen misschien papieren, maar de waarheid is dat de meerderheid nu tv of een film zal kijken of zelfs een spelsysteem zal spelen. Technologie is de afgelopen jaren zo geavanceerd geworden en zal zich blijven uitbreiden. Nieuwe technologie houdt ons verbonden met onze auto’s, zodat we kunnen genieten van een lange roadtrip met wat gedimde lichten, comfortabele stoelen en films die worden afgespeeld, en dat allemaal terwijl we in je eigen auto rijden.

General Motors heeft zojuist hun nieuwste service, de Marketplace, op de markt gebracht. Met deze nieuwe service kunt u uw touchscreen in de auto gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende services, zoals eten, entertainment, gas en zelfs hotels. GM zet de trend naar meer geconnecteerde auto’s voort, iets wat we al hebben gezien met de toevoeging van Wi-Fi en Bluetooth in veel nieuwe voertuigen.

De Marketplace-service biedt aanbevolen merken en deals, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot uw ochtendmaaltijd terwijl u onderweg bent. Het systeem is zo ingesteld dat u in uw auto stapt, begint te rijden en uw bestelling selecteert of een hotel reserveert en vervolgens naar uw bestemming gaat. De service leidt u automatisch naar waar u maar wilt, zoals het dichtstbijzijnde BP-tankstation.

Deze service zal ook dienen als een advertentieplatform en als een rush voor bedrijven om hun product en logo op uw touchscreen te krijgen. Diverse bedrijven zoals Wing Stop, Dunkin Donuts en TGI Fridays zijn naar verluidt all-in tot nu toe.

De drang naar auto’s zonder bestuurder zal de deur openen voor de entertainmentindustrie en ervoor zorgen dat deze zich vermengt met de auto-industrie. De twee zouden vermoedelijk samenwerken, zodat ze tv, films, sport, gaming, enz. Kunnen aanbieden aan alle voertuigen zonder bestuurder op de weg.

De mogelijkheden en winsten zijn eindeloos voor het bereik van deze nieuwe functies om de auto meer verbonden te maken met de rijder.

Bron: Jacob K. LePretre

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie