Voordelen van een Android TV Box

Voordelen van een Android TV Box

Android TV-boxen zijn ineens erg populair geworden. Hoewel bedrijven als Apple en Roku veel settopboxen hebben verkocht, is er een andere optie op de markt gekomen: de Android TV-box. Deze apparaten, ook wel bekend als een ‘Google TV’ of XBMC Steaming-speler, zijn eenvoudig. Ze zijn beschikbaar voor slechts $ 60 en maar liefst $ 100.

Dit Android-apparaat is een klein doosvormig product dat ongeveer 5 inch breed en 2 inch lang is.

Dit product heeft toegang tot apps en functies die je op andere Android-apparaten kunt vinden. Het kan echter een verscheidenheid aan Android-apps, games en zelfs een webbrowser uitvoeren.

Voordelen van het kopen van Android TV Box

De vraag is of je een Android TV-box moet kopen? Met de verscheidenheid aan functies die het kan uitvoeren, waaronder het downloaden van apps uit de Google Play Store, zul je er niet lang van wegblijven. Ze zijn betrouwbaar en hun hardware is net zo goed als de Roku of Apple TV. De meegeleverde afstandsbediening is geweldig en ze kunnen een 1080p-video vrij soepel afspelen.

Deze apparaten zijn een geweldige investering voor mensen die graag hun definitie van plezier aanpassen. Mensen die alleen video’s willen bekijken, kunnen andere eenvoudigere apparaten kopen. Het is als het verschil tussen een mobiel met drukknoppen en een met een touchscreen. Welke technologie zou je voorkeur hebben?

Vanwege de grote vraag groeit de markt voor Android TV-boxen. Maar het probleem is waar je kwaliteitsproducten kunt vinden, aangezien de meeste die op de markt verkrijgbaar zijn nogal flauw zijn. U kunt ze echter wel in online winkels kopen. Er zijn veel Chinese producten op de markt gekomen. Ze zijn goedkoop, geen dealbreaker en lopen gemakkelijk voor een lange tijd.

Dit apparaat heeft een voordeel ten opzichte van een HDMI-stick. De box heeft extra aansluitmogelijkheden, terwijl je voor de stick in ieder geval een USB-hub nodig hebt om bruikbaar te zijn.

De belangrijkste reden waarom de Android TV-box populairder is, is omdat andere apparaten veel beperkingen hebben. Deze apparaten zijn alleen geschikt voor specifieke platforms.

Begrijp uw vereiste:

Het is belangrijk om te weten dat niet alle Android TV-boxen gelijk zijn gemaakt. Het kan dus zijn dat u een doos moet kopen die meer dan 1 GB RAM ondersteunt, als u dat nodig heeft. Kortom, u moet begrijpen naar welke functionaliteiten u kijkt voordat u geld uitgeeft.

Bron: Manisha Kumar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie