Voordelen van het gebruik van Joomla CMS voor uw website

Voordelen van het gebruik van Joomla CMS voor uw website

Joomla is een open-source CMS waarmee je een website en krachtige online applicaties kunt bouwen. Veel aspecten, waaronder de flexibiliteit, het aanpassingsvermogen, de uitbreidbaarheid en het gebruiksgemak, maken het een van de meest populaire bekroonde CMS ter wereld. Het is nu de eerste keuze geworden van bijna elke webontwikkelaar die helpt bij het bijhouden van elk stukje inhoud op uw website. Het is gemaakt in het jaar 2003 en tegenwoordig draaien er meer dan 3 miljoen websites op. U kunt het zich niet veroorloven de uitstekende voordelen te missen, dus kijk hieronder voor meer informatie.

Makkelijk, veilig en snel: Joomla is nu populairder dan ooit tevoren, en de belangrijkste reden hierachter is dat het heel eenvoudig te installeren en te bedienen is. Je hoeft het alleen maar te downloaden en te installeren en hiervoor hoef je niet in de pool van technische kennis te duiken. Bovendien kost het minder tijd om een ​​website te ontwikkelen en deze te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen.

Meer dan 6000 extensies en nog steeds: Een ander voordeel van het gebruik van dit bekroonde CMS is dat het meer dan 6000 gratis thema’s, sjablonen of extensies biedt die helpen om de functionaliteit van uw website te vergroten.

E-commerce wordt eenvoudig met Joomla: Het is ongetwijfeld een e-commerce vriendelijk CMS dat u zoveel voordelen biedt, die speciaal zijn afgestemd op een e-commerce website. Hiermee kunt u uw producten of diensten eenvoudig beheren en biedt het ook veel betalingsgateways om de online transactie ook eenvoudiger en veiliger te maken.

Een actieve gebruikersgemeenschap: Als u niet veel technische kennis heeft en dit CMS voor de allereerste keer gebruikt, hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Het is omdat Joomla een sterke gebruikersgemeenschap heeft van ontwikkelaars van over de hele wereld die je bij elke stap helpt wanneer je hulp nodig hebt.

Lage ontwikkelingskosten: Iedereen houdt van gratis dingen om te doen, te zien of te genieten, en Joomla als een open-source CMS is absoluut gratis te gebruiken. Het betekent gewoon dat u geen licentie- en installatiekosten hoeft te betalen, wat een enorme besparing voor uw bedrijf oplevert.

Alle bovengenoemde voordelen helpen u te begrijpen dat dit de perfecte optie is voor het ontwerpen en ontwikkelen van een SEO-vriendelijke website. Dus waar wacht je op? U kunt ook de hulp inroepen van professionele Joomla Web Development Services van een gerenommeerd Joomla Web Development Company voor een klein budget.

Bron: Gunjan Singh

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie