Voordelen van het repareren van uw iPhone-scherm boven het kopen van een nieuwe telefoon

Voordelen van het repareren van uw iPhone-scherm boven het kopen van een nieuwe telefoon

Wanneer u een iPhone koopt, trouwt u in feite voor de komende twee jaar met uw provider van draadloze telefoons. De telefoon wordt vaak gekocht met een subsidie ​​van een draadloze provider die de kosten van het apparaat verlaagt van $ 500 of $ 600 tot ongeveer $ 199. Vervoerders betalen die subsidie ​​gemakkelijk omdat ze u een contract laten ondertekenen dat u bindt aan twee jaar dienst. Dit kan een goede deal voor u zijn en ook een goede deal voor het draadloze bedrijf, maar alleen als uw iPhone gedurende die twee jaar bruikbaar blijft. Als dat niet het geval is, kan de deal oneerlijk aanvoelen.

Wist je bijvoorbeeld dat je geen nieuwe iPhone kunt kopen voor $ 199 als je huidige telefoon kapot gaat? Die telefoonsubsidie ​​geldt alleen voor je eerste toestel. Als er iets gebeurt met het scherm van je telefoon – het scheurt of breekt bijvoorbeeld – en je kunt het apparaat niet gebruiken, dan moet je nog steeds twee jaar draadloos betalen. En als je je iPhone wilt vervangen door een nieuwe, betaal je uiteindelijk de volledige verkoopprijs van $ 500 of $ 600 om dezelfde telefoon te krijgen die je eerder hebt gekocht voor $ 300 of $ 400 minder. Zelfs het kopen van een gebruikt apparaat kan duurder zijn dan een gloednieuwe gesubsidieerde telefoon die in een winkel is gekocht.

Daarom is het ongelooflijk belangrijk om uw opties te kennen als het gaat om iPhone-schermreparatie. Als je het scherm van je telefoon hebt beschadigd, valt de garantie mogelijk wel of niet onder de garantie, afhankelijk van de manier waarop de schade is opgelopen. Als een garantie de schade niet dekt, moet u ofwel een schermreparatiespecialist zoeken of een andere telefoon kopen tegen een gebruikte prijs of een ongesubsidieerde volledige verkoopprijs. Voor degenen die hun originele iPhone weer aan het werk willen krijgen zonder veel geld uit te geven om het apparaat volledig te vervangen, is het waarschijnlijk de meest kosteneffectieve optie om de telefoon naar een schermreparatiebedrijf te brengen of op te sturen.

Als je je iPhone-scherm hebt beschadigd en je dezelfde telefoon wilt blijven gebruiken, zoek dan naar een gerenommeerd schermreparatiebedrijf in je buurt, of een bedrijf dat telefoonbezorging per post accepteert. U kunt online zoeken of vrienden of familie vragen naar bedrijven die ze mogelijk eerder hebben gebruikt. Als u dit doet, kunt u veel geld besparen wanneer u een iPhone op uw draadloze netwerkaanbieder wilt blijven gebruiken.

Bron: Shawn Farner

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie