Voordelen van luchtreinigers bij het zuiveren van de lucht

Voordelen van luchtreinigers bij het zuiveren van de lucht

Invoering:

China wordt geconfronteerd met de ergste luchtvervuiling ooit. Steden, scholen en transport worden gesloten om de toenemende vervuiling in de grote steden onder controle te houden. De crisis treft de kinderen en maakt ze kwetsbaar voor een overvloed aan longziekten. Zoeken naar groenere oplossingen is een permanente oplossing voor dit groeiende bevolkingsprobleem. Maar een tijdelijke oplossing om u en uw dierbaren te beschermen, is om gezuiverde lucht in te ademen. Een persoonlijke luchtreiniger ter grootte van een waterfles is te koop. Luchtverontreiniging kan leiden tot ontsteking van de luchtwegen bij het grote publiek en permanente achteruitgang van de luchtwegen bij zuigelingen en kinderen. Het is daarom essentieel om zuivere lucht in te ademen.

AQI – Luchtkwaliteitsindex

Luchtreinigers, zuiver tegenwoordig niet alleen de lucht! Ze voelen de AQI – Air Quality Index – en informeren u over de risicofactor waarmee u wordt geconfronteerd terwijl u die lucht inademt. Ze zijn slim, maken verbinding met de wifi, om de AQI-gegevens live te verwerken voor het voorspellen van de toekomstige mogelijkheden van AQI. Ze hebben een set filters om de lucht te zuiveren en terug te brengen naar een veilig ademhalingsniveau. Ze zijn erg mobiel en draagbaar. U kunt dezelfde luchtreiniger thuis, in de auto en op het werk gebruiken. De functionaliteit en de mobiliteit van de luchtreinigers zijn exponentieel verbeterd ten opzichte van 10 jaar geleden.

Het AQI-nummer en de bijbehorende veiligheidsfactor worden ter referentie vermeld.

  • 0-50 – Goed
  • 51-100 – Matig
  • 101 -150 – Ongezond voor extreem gevoelige mensen
  • 151-200 – Ongezond voor het grote publiek
  • 200-300 – Extreem ongezond
  • 300+ – Gevaarlijk

Voordelen van luchtfilters

Luchtfilters hebben veel voordelen die passen bij uw behoeften. Ze zijn mobiel en draagbaar. Ze zuiveren de lucht om AQI naar het goede of middellange bereik te brengen. Ze bieden u live informatie (als u een draagbare luchtreiniger met wifi-verbinding krijgt) over de AQI van uw huidige locatie. Ze verbeteren uw gezondheid en verminderen het risico op longinfecties in hoge mate. Ze kunnen de reputatie van uw ziekenhuis, restaurant of ander bedrijf verbeteren. Het kan een opsteker zijn als u luchtreinigers installeert op de kinderafdeling. Tegenwoordig zijn er talloze voordelen van het hebben van een luchtreiniger om mensen om je heen in staat te stellen zuivere lucht in te ademen.

Ze zijn er in verschillende soorten, maten, vormen en zelfs technologieën. Ze worden geleverd als tafelreiniger (draagbaar – je kunt hem overal mee naartoe nemen), autoreiniger (geïnstalleerd in de auto), desktopreiniger (voor kantoorgebruik), UVC-technologie-reiniger, Hepa-reiniger en nog veel meer. U kunt het product kiezen dat aan uw eisen en behoeften voldoet uit de catalogus met uitgebreide technologieën en producten. Olansi biedt zelfs verschillende waterzuiveraars aan, samen met waterzuiveraars op waterstof.

Bron: Arthur Huang

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie