Voordelen van Microsoft Exchange-hosting

Voordelen van Microsoft Exchange-hosting

Een groot aantal bedrijven is begonnen met het gebruik van Microsoft Exchange-hosting aangeboden door webhosting- en applicatiehostingproviders. De voordelen en voordelen van het gebruik van MS Exchange-hosting zijn legio. MS Exchange hosting outsourcing zorgt voor lage initiële en doorlopende kosten. Het is het beste om de hostingoplossing over te laten aan de Exchange-hostingexperts, en dit is het meest logisch voor middelgrote en kleinere bedrijven. Als Hosting Exchange niet jouw ding is, kies dan voor een uitbestede oplossing die licentiebeheer, installatie, onderhoud, back-ups en upgrades, bediening en alle andere taken omvat die door de webhost worden uitgevoerd! Dit zal u helpen de druk te verlichten en u uiteindelijk helpen om u meer op uw bedrijf te concentreren en ook uw IT-kosten te verlagen.

Microsoft Exchange Server 2007-hosting biedt een gestabiliseerde achtergrond voor bedrijfsberichten met Outlook-e-mails, gecentraliseerde opslag en de werkgroepoplossing. Exchange-mailhosting is slechts een uitbestede oplossing van Exchange-serverimplementatie die op gedeelde basis wordt aangeboden, met vooraf geconfigureerde functies zoals gratis Outlook, Outlook-webtoegang, antivirus- en antispambeveiliging, synchronisatie van mobiele telefoons met ActiveSync.

Een van de beste eigenschappen van Exchange 2007-hosting is dat het beveiligde e-mail en Outlook-toegang biedt. De antivirus- en antispamfuncties zijn de meest gunstige eigenschappen van Exchange Server-hosting, met nog grotere voordelen bij het ontvangen van e-mail op een mobiel platform. De meeste mensen ontvangen spam e-mails, en het is zeker het overwegen waard om over te stappen op Exchange hosting die goed wordt beheerd en goed is geconfigureerd met spamfilter. De Intelligent Message Filtering filtert alle spam en elimineert spam voordat uw mailbox onoverzichtelijk wordt. Met betrekking tot de beveiliging is elke e-mail die door Exchange Server 2007-hosting gaat, versleuteld. Microsoft Exchange Server 2007-hosting is onlangs geïntroduceerd en is ontworpen met de nieuwste clusteringopties, wat een dure aangelegenheid is voor iedereen, behalve voor een groot bedrijf. Als u momenteel Microsoft Exchange Server 2003-hosting gebruikt – in-house of uitbesteed – is het tijd om over te stappen op MS Exchange Server 2007-hosting bij een gevestigde applicatieprovider.

Bron: Adrian Gates

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie