Voordelen van verhuizen naar Microsoft Office 365

Voordelen van verhuizen naar Microsoft Office 365

Ben je klaar om je bedrijf uit te breiden, maar niet klaar om te betalen voor meer servers? Bent u genoodzaakt om bepaalde projecten af ​​te wijzen omdat IT uw zakelijke behoeften niet kan bijbenen? Als ja het antwoord is, zult u graag een oplossing kennen, Office 365, waarmee u de concurrentie voor kunt blijven en IT kunt vrijmaken zodat u zich kunt concentreren op het beter en sneller zijn dan uw concurrenten.

Office 365 is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar geeft je ‘virtuele’ overal toegang tot je e-mails, documenten en mensen, zodat je sneller kunt reageren op klanten. Hoewel Office 365 verschillende voordelen biedt, zijn hier de drie belangrijkste voordelen die u zult ervaren bij uw Microsoft Office 365-migratie:

Verbeterde beveiliging

Microsoft Office 365 is ontworpen om te voldoen aan de beveiligingsvereisten van ondernemingen en biedt robuuste beveiligingsfuncties die klanten controle geven. Hier is een overzicht van de verschillende Office 365-beveiligingsfuncties:

· Microsoft Office 365 werkt met Information Rights Management waarmee klanten problemen kunnen voorkomen, zoals het delen van documenten, het bewerken en beheren van het verlopen van inhoud.

· Microsoft Office 365 met International Traffic in Arms Regulations (ITAR)-ondersteuning biedt het maximale niveau van gegevensisolatie aan federale instanties.

· Microsoft Office 365 biedt robuust wachtwoordbeleid, zoals complexiteit en lengte, gecombineerd met accountvergrendeling.

Lagere kosten

Op dit moment is bijna alle technologische infrastructuur vrij duur om on-premise te onderhouden. De trend gaat langzaam richting maandelijkse huurprijzen voor deze diensten tegen aanzienlijk lagere kosten dan het kopen en onderhouden van hardware en software. De serverhardware die u vandaag aanschaft, valt doorgaans binnen een paar jaar buiten de garantie. En dan zul je ook problemen tegenkomen met betrekking tot nieuwe besturingssystemen en applicatiesoftware en compatibiliteit, die onderweg ook veel software-updates, hardwarestoringen en back-ups zullen omvatten. Door naar Office 365 over te stappen, kunt u niet alleen aan de hardware- en softwarekosten ontsnappen, maar kunt u ook onderhoud en herstel na noodgevallen en alle backend-upgrades omzeilen. Volgens experts uit de sector is waargenomen dat de overstap naar de cloud bedrijven in staat stelt om gemiddeld 40% besparingen te realiseren over een periode van 5 jaar.

Ondersteunende voordelen van Office 365

Houd er rekening mee dat uw migratie naar Microsoft Office 365 uw gebruikers automatisch de allernieuwste functies en versies van de cloudsoftware en samenwerkingstools biedt. Het elimineert ook de last van software- en hardwarebeheer, zodat IT-bronnen kunnen worden gebruikt voor andere belangrijke gebieden van een bedrijf. Niet alleen dit, Microsoft Office 365 is compatibel met bijna alle eerdere generaties Microsoft-besturingssystemen en maakt gebruik van prominente beveiligingstechnologieën om gebruikersidentiteiten te garanderen voor geautoriseerde toegang vanaf verschillende apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets.

Als u zich dus bewust bent van de verschillende ondersteunende voordelen van de cloud, kunt u uw migratie naar Office 365 maximaliseren.

Bron: Becky Marriot

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie